Udskolingsforældre fra Gedved tager på virksomhedsbesøgOnsdag den 1. september åbner Yding Smedie & Maskiner dørene op for Gedved Skoles udskolingsforældre.

Klokken 18:30 er alle forældre inviteret til ordinært forældremøde på virksomheden. Udover de almindelige punkter på dagsordenen, er der også indlagt tid til en rundvisning på virksomheden ved direktør Jeppe Rasmussen og hans medarbejdere. Forældrene vil blive vist rundt på virksomheden og møde medarbejdere, som vil fortælle om deres jobfunktion og deres uddannelsesvej.

”Vi er glade for det samarbejde vi har med Yding Smedie & Maskiner. Jeppe og Christina er med til at give skolens forældre indblik i mange forskellige jobfunktioner og uddannelsesveje. Det kan i dag være svært, som forældre at guide sit barn og tage snakken om det rette uddannelsesvalg. Meget har ændret sig siden forældrene selv tog deres valg. Vi håber, at dette besøg er med til at få blik for andre uddannelser, end dem forældrene selv har kendskab til”.

Siger skoleleder Dick Douglas Glintborg

" Vi er meget glade for samarbejdet med Gedved Skole og dialogen med forældrene. Det er meget vigtigt, at debatten om uddannelse er så nuanceret som muligt, så den enkelte unge kender mulighederne og dermed får mulighed for at lande på den rette hylde. Vi er derfor meget begejstrede for at få lejlighed til at præsentere de mange uddannelses- og jobmæssige muligheder i vores branche. Nogle bliver overraskede over, hvor mange forskellige jobfunktioner, der er i en virksomhed som vores. Og at vi løn- og kompetencemæssigt ligger på et højt niveau. Mange af vores medarbejdere har en erhvervsuddannelse, men så hører lighederne også op. De kommer med vidt forskellige baggrunde - lige fra klejnsmed til landmand eller kontorassistent," siger Christina Rasmussen.

Mødet finder sted hos Yding Smedie & Maskiner Egeskovvej 1, 8700 Horsens
 

Lignende artikler

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021