Forårsudstilling i Tinghuset: Lokale amatørmalere præsenterer deres kunst(Foto Jørn Kildall)

På Tinghusets første sal mødes en gruppe på 8 livsglade amatørmalere ugentligt for at udfolde deres kunstneriske evner. De kalder sig simpelthen for "Malerne" og bruger tiden på at male og tegne, samtidig med at de hjælper hinanden med at forbedre deres teknikker ved at give konstruktiv kritik og rådgivning.

Tekst og fotos Jørn Kildall

Det sociale aspekt er en vigtig del af deres ugentlige møder. Alle medbringer deres termokander fyldt med kaffe, så de kan slukke kaffetørsten og nyde hinandens selskab omgivet af de mange flotte værker.

(Foto Jørn Kildall)

Foråret er tiden, hvor "Malerne" præsenterer deres vinterproduktion, og i år finder deres forårsudstilling sted 1. og 2. april i Tinghusets lokaler i stueetagen. Udstillingen er åben fra kl. 10 til 17 begge dage og giver besøgende en unik mulighed for at opleve de lokale kunstneres værker og støtte deres kreative bestræbelser.

(Foto Jørn Kildall)

Forårsudstillingen i Tinghuset er et glædeligt initiativ, der fremhæver det positive ved kunstneriske og sociale fællesskaber. "Malerne" viser, hvordan kreativitet og samarbejde kan skabe et nært og varmt fællesskab, der både beriger deltagerne og de besøgende, der får mulighed for at opleve en mangfoldighed af talentfulde kunstværker.

(Foto Jørn Kildall)

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Østbirk Kirke
29. maj 2024