ARENA Randers omdannes i erotikkens verden(Pressefoto)

Køerne var lange, da verdens første sexmesse åbnede i KB Hallen i 1969. Billedepornoen blev frigivet i 1969 og køen foran den første sexmesse, ”Sex 69”, var kilometerlang. Faktisk var det så voldsomt, at messen i KB Hallen blev forlænget med flere dage på grund af publikumstilstrømningen. 

Mere end 50 år senere er sex, samliv og erotik stadig i højsædet på Erotic World, der omdanner ARENA Randers d. 10-11-12 marts 2023, hele tre dage med et overflødighedshorn fra erotikkens verden.

Lige nu knokles der med at sammensætte et flot program, og når dørene åbnes fredag den 10. marts, bliver det meget langt fra de røgfyldte, mørke stande tilbage i 1969. 

I dag er det stadig sexet, men på den lækre måde - EROTIC WORLD er for alle uanset seksuelle præferencer.

Mangfoldigheden har for alvor indtaget messen, hvor de mange shows på de forskellige scener i dag er en skønsom blanding af smukke piger, frække fyre og farverige shows.

Et meget populært indslag er messens swingerclub, hvor par kan mærke duften af hvad det vil sige at komme i enswingerklub.

Alle tre dage bliver som sædvanligt smækfyldt med spændende foredrag. 

Hør for eksempel om at begynde på BDSM, FETISH, BONDAGE, TANTRA eller de mange tabuer omkring HANDICAP og SEKSUALITET. Hver time er der nyt foredrag & workshop.

I samarbejde med Sadistens Toolbox har messen et helt nyt BDSM fremvisning område, hvor du kan se og høre om de forskellige genre, samt få vejledning der kan pirre din nysgerrighed.

Kvinderne har for længst fundet ud af, at EROTIC WORLD er for alle, og i LADIES CLUB er der kun adgang for kvinder. Her har pigerne deres helt egen legeplads med lækre boblende, bredskuldrede og muskuløse mandestrippere. Et eldorado for veninder, som vil have et par sjove timer sammen.

I det hele taget er messerne et eldorado af erotisk optræden.

Lækre piger og fyre fra Charlotte Schou Strip & Event samt Miss Nuna leverer deres kunstneriske shows. De kan opleves på hovedscenen med flere shows hver time.

Det vrimler med både danske og udenlandske, erotiske artister på de forskellige scener, hvor du også kan blive meget klogere.

Som sædvanlig er der selvfølgelig sexlegetøj, erotisk påklædning og BDSM udstyr så langt øjet rækker i flotte omgivelser, og hyggelige tema-barer med skummende fadøl og drinks alle tre dage.

Lignende artikler

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023