Ukraine

Lokalnyt

Et år med krig kan få livslange konsekvenser for børn

24. februar 2023
Ukraines børn har i dag gennemlevet 365 dage med vold, traumer og tab. Krigen har sendt millioner af børn på flugt, frarøvet dem deres skolegang og påvirket deres psykiske trivsel. Krigen risikerer at få livslange konsekvenser for en hel generation.
Lokalnyt

Herrelandsholdets kamptrøjer på auktion for Ukraines børn

26. marts 2022
Til årets første landsholdskamp viser Herrelandsholdet deres støtte til børnene i Ukraine. Både det danske, hollandske og ukrainske flag har fået plads på brystet af trøjerne. Efter kampen signerer spillerne deres unikke kamptrøjer, som de har doneret til en auktion for UNICEF’s arbejde for Ukraines børn.
Lokalnyt

Give Peace A Change i Egebjerg

16. marts 2022
På et stort skilt i Egebjerghallen var ordene; Give Peace A Chance malet i de Ukrainske farver – blåt og gult. Baggrunden var at elever og lærerne på Egebjerg skolen på rekordtid havde fået tablet en støttekoncert på benene.
Lokalnyt

Mange melder sig som indsamlere til fordel for Ukraine

11. marts 2022
Gå for Ukraine: Folkekirkens Nødhjælps årlige husstandsindsamling finder sted på søndag den 13. marts. Mange nye har meldt sig som indsamlere, men nødhjælpsorganisationen har brug for endnu flere, hvis hele landet skal dækkes ind.
112

Tal med børn om krigen i Ukraine

4. marts 2022
I et virvar af informationer, misinformationer, bekymrede miner hos de voksne og voldsomme billeder, der er svære at undgå, færdes vores børn. Hvis du har brug for at tale med børn om situationen i Ukraine, giver børnefaglig medarbejder i Psykiatrifonden Tina Mastrup dig her fem gode råd.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023