Ungdommen rykker ind i RegionsrådetMorten Møller Sørensen, Venstres Ungdom

På et opstillingsmøde, der foregik over Zoom, blev 25-årige Morten Møller Sørensen valgt som VU’s spidskandidat til regionsrådsvalget i 2021. Morten Møller Sørensen er dermed nummer 2 på Venstres liste til Regionsrådsvalget 2021. 

Morten stammer fra det vestjyske og er student fra det Vestjyske Gymnasium Tarm. I dag er han er bosat i Aarhus og læser Erhvervsjura på Aarhus Universitet. 

Som ung kandidat ønsker Morten at øge fokus på regionspolitik blandt unge i hele regionen. Morten vil kæmpe for at skabe opmærksomhed på selve valget og derved forhåbentligt bidrage til at få stemmeprocenten blandt de unge op, så de kan gøre deres indflydelse gældende. 

Morten vil kæmpe for, at psykiatriens behandlinger bliver mere strukturerede. Alt for mange patienter bliver kastet rundt mellem regionerne og kommunen. Der skal fokus på én samlet behandling! Koordinationen skal væsentligt forbedres, så borgerne kan få den bedste behandling, som muligt!

Den grønne omstilling er også vigtig for Morten. Vi har alle et ansvar for den grønne udvikling. Det gælder også regionerne! Derfor skal vi have flere elbusser i regionen. Transportsektoren fylder alt for meget i CO2-regnskabet, så lad os både give de lokale ruter et fremstød og gøre dem så CO2-rene som muligt!
 

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Østbirk Kirke
29. maj 2024