Nye trænerteams til ØIF Senior HerreFra Venstre: Neno Petkovic spillende assistent serie 3. Allan Mikkelsen serie 4.
Dennis Jensen - chef træner serie 3 og Ronny Gam serie 4 (foto Jakob Ulf)

En ny fodboldsæson står lige for døren og hos ØIF Fodbold sker er også noget nyt i trænerrækkerne når spillerne møder ind efter sommerferien.

Tekst ørn Kildall

Østbirk IF Senior Herre starter op tirsdag 2. august kl. 19.00 i Østbirk og herefter træner man hver tirsdag og torsdag kl. 19.00-20.30. 

ØIF Fodbold Serie 3 og serie 4 rummer i øjeblikket næsten 40 spillere massere og cheftræner Jakob Ulf er glad for der er en god aldersfordeling i bruttotruppen. 

Nye trænerteam til seniorerne

Dennis Tranberg Leonhard Jensen bliver ny cheftræner for Serie 3, og han har masser af erfaring fra Viby hvor han i 16 år har trænet alt mellem ungdom til senior serie 2. Dennis er flyttet til Østbirk og har gjort de rigtig godt med ØIF U16. Han bør være kendt af de fleste spiller og kommer med masser af erfaring. 

Neno Petkovic er udnævnt til spillende assistenttræner og han har været gennem en flot udvikling i Østbirk IF. Han er kendt som en dygtig fodboldspiller, og han kender alle og kan hjælpe de unge og tilbyde masser af gode input til ”chefen”.

Serie 4: 

Til Serie 4 bliver duoen Ronny Gam Sørensen og Allan Mikkelsen som skal varetage rollen som cheftrænere. De bor begge i Østbirk og begge været trænerne i mange år. 

Ronny har trænet ungdom i Østbirk og Hedensted og har haft dem på højeste niveau, han har hjulpet med at bygge seniorafdelingen op til det den er nu. 

Allan er lokal ildsjæl der spillet mange år i Østbirk også senior. Han har trænet U16 hvor de gjorde rigtig godt. Udover det har han ofte hjulpet seniorholdet når der har manglet en mand. 

Jakob Ulf håber at endnu flere vil komme og spille fodbold i ØIF hvor det sociale og træningen sammen skal være sjovt samtidig med at man også har masser af ambitioner! 

Hvis du har spørgsmål eller andet, kan du kontakte Dennis på 40176704, Ronny på 81776152 eller Jakob Ulf på 61663892.
 

Lignende artikler

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Vi er ikke som de andre
27. mar 2024