Yoga for walkere, luntere og løbere med Susanne LidangFoto: Thea Rytter

ØIF-LØB arrangerer lørdag 18. juni 2022 kl. 10.30 - 12:30 en spændende workshop i Østbirk hallen for løbere, walkere og luntere. Instruktør er Susanne Lidang som tager udgangspunkt i sin bog Yoga for løbere og luntere.

Susanne Lidang er et kendt navn inden for Yoga og hun laver hun yoga camps og workshops og underviser i yoga både på hold og ‘en til en yoga’ i hendes eget yoga-sted på Vesterbro.

På workshoppen guider Susanne os igennem forskellige yoga-øvelser med fokus på de øvelser og stræk, som er gode for løbere, luntere og walkere. Hvordan og hvorfor det er vigtigt at varme op, og hvilke muskelgrupper vi med gavn kan have fokus på. Hvordan vi kan forbedre vores løb ved fx også at lave øvelser for balancen og coremuskulaturen og ikke mindst åndedrættet. Yoga kan være med til at holde skaderne væk, og hvis først skaden er der, kan yoga være en vej ud af skaden igen.

Afslutningsvis vil vi geare ned med afspænding af hele kroppen, som fremmer restitutionen og efterlader os med en følelse af ro og mentalt overskud.

Efter workshoppen vil der være mulighed for at stille spørgsmål til Susanne og for at købe hendes bøger til nedsat pris, samt en lille forfriskning.

Workshoppen er for alle!

Uanset om du er løber eller medlem af ØIF. Susanne laver Hatha Yoga, som er en almindelig kendt form for yoga, og derfor vil øvelserne, som vi bliver præsenteret for på workshoppen, være kendte for alle. Workshoppen vil også være et godt sted at gøre sine første erfaringer med yoga.

Pris for workshoppen er 100 kr.

Du melder dig til på ØIF’s hjemmeside under løbeafdelingen, eller via linket: www.ostbirkif.dk/Nyheder-og-billeder-436997 

Sidste tilmeldingsfrist er 1. juni 2022.

Medbring yoga/træningsmåtte og et tæppe til afspænding.

Har du lyst til at starte med at løbe, eller løber du allerede og har lyst til at løbe i et løbefællesskab, hvor vi også har fokus på hyggen efter løbeturen, så kom og få en snak og en løbetur sammen med os en tirsdag ved hallen kl. 17:30. Du kan også finde os på ØIF’s hjemmeside eller på Facebook: https://www.facebook.com/groups/197754170241182
 

Lignende artikler

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

22/09-22 Varebil udbrændt på Stigsholmvej lidt udenfor Brædstrup
22. sep 2022