125 år og åbent hus i BrædstrupTorsdag holdt Livsstilscenter Brædstrup åbent hus for interesserede hvor man kunne få en rundvisning og finde ud af hvad stedet kan tilbyde.

For 125 år siden åbnede sygehuset i Brædstrup og meget er sket siden. Da hospitalet lukkede, fik Livsstilscenteret lov til at blive i Brædstrup og har igennem årene hjulpet tusindvis af patienter med hjertesygdomme, KOL, diabetes og overvægt. Centeret oplever en meget stor popularitet og har flere patienter end nogensinde.

I forbindelse med 125-året var der lavet et særligt arrangement hvor man kunne høre om kostens betydning og opleve de officielle kostanbefalinger i praksis i Livsstilscenterets prøvekøkken. Der var også små og sunde smagsprøver på livsstilsmad, og gæsterne fik muligheden for at opleve motion i det fri, meditation og mindfullness samt se hvordan et genoptræningsforløb foregår på centret. I haven kunne man også nyde sansehaven, de nye shelters og se en kæmpe wigwam som er under opførelse på arealerne.

Man kunne se sengestuerne og personalet stod klar til at lave sundhedstjek på stedet og teste hvor god du er til at vaske hænder. Allerede fra starten var der mange fremmødte som blev sendt ud i huset i mindre grupper, som blev ledsaget af det dygtige personale som er på stedet.
kildall

Følg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Bakkelandets Friskole - Børnehave - Vuggestue
07. jun 2021