2024 Nytårsfest: Brygmann og Gadeberg gør Horsens helt elektrisk



Martin Brygmann. (Foto: Franne Voight)

Et brag af en nytårskoncert: Lions Horsens disker op med stjernerne fra Danmarks underholdningshimmel for en eftermiddag, der lover at blive historisk.

Af Jørn Kildall

Forbered dig på en cocktail af klassiske melodier og munterhed, når Trine Gadeberg og Martin Brygmann går på scenen. Med Odense Symfoniorkester bag sig, tegner eftermiddagen til at blive intet mindre end fortryllende.

Klar, parat - musik!

I den første uge af det nye år, bliver Forum Horsens forvandlet. Når lyset dæmpes, vil musikken og munterheden fylde hver en krog. Gør dig klar til en koncert, hvor vi fejrer det nye år med stil.
 

Trine Gadeberg. (Pressefoto)

Billetter? Snup dem nu!

Vent ikke for længe. Billetterne til denne begivenhed bliver revet væk. Snup din billet i dag, og sikr dig en plads ved et af årets mest spektakulære kulturelle højdepunkter. Billetterne er også en oplagt julegaveidé.

Brygmanns brogede bane

Kom og oplev den alsidige entertainer, Martin Brygmann, hvis talent spænder fra skarpe komedier til hjertevarmende melodier. Han er klar til at fylde nytårskoncerten med sin karakteristiske humoristiske twist.
 

Odense Symfoniorkester. (Pressefoto)

Gadebergs galante gensyn

Den energiske og passionerede Trine Gadeberg er parat til at tage dig med på en rejse gennem musikalske landskaber. Med en stemme, der kan røre ved hjertet, og et nærvær, der fanger enhver, er hun garant for en aften udover det sædvanlige.

Et orkester, der oser af klasse

Odense Symfoniorkester er klar til at udfylde Forum Horsens med lyden af fest. Fra wienervals til musicalmelodier, vil hver note blive leveret med præcision og passion.

Solisternes symbiose

Trine og Martin er ikke blot solister; de er scenens dynamiske duo. Når de står sammen, skabes en unik kemisk reaktion, der får hele salen til at syde af glæde.
 

Dansere i Forum. (Foto: Jørn Kildall)

Festen, der følger familietraditionen

Lions Horsens har en tradition for at arrangere koncerter, der samler familier og venner. Dette år er ingen undtagelse. Tag dine kære under armen og skab minder, der varer hele året.

Gå ikke glip af gourmet og glæde

Vil du forkæle dig selv yderligere? Vælg billetten, der inkluderer en lækker buffet og boblende drikkevarer. Gør din oplevelse ekstraordinær ved også at smage på de kulinariske kunststykker.

Ta’ vennerne med– få rabat!

Gruppefordelen er indlysende. Køber du 10 eller flere billetter, får du et tilbud, der er svært at modstå. Gør det til en fest for alle du kender!

Den musikalske magi venter

Oplev en eftermiddag, hvor musik og magi fletter sig sammen. Gå ikke glip af chancen for at byde 2024 velkommen med et brag af en fest. Horsens og dens gæster står på tærsklen til noget helt specielt. Vær med til at tage skridtet ind i det nye år på den mest mindeværdige måde.

Besøg www.nytaars-koncert.dk for mere information. Billetter kan bestilles på www.billetten.dk eller købes hos Horsens Ny Teater. Se omstående annoncen for yderligere detaljer. Vi ses til festen!
 

Lignende artikler

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Vi er ikke som de andre
27. mar 2024