Koncert på Det Røde SavværkNår man kører ud af Østbirk med retning mod Torp passerer man det tidligere savværk i Urup Skov. Her bor Claus Damkjer og hans familie, og de inviterer til koncert i haven 2. juli med bandet Sorten Muld.

Tekst og fotos Jørn Kildall

Claus og familien overtog grunden med det tidligere savværk efter hans svigerfar og svigermor. Stedet ligger i den skønneste natur og indbyder til masser af aktivitet.

- Vi sad sammen med vores venner og nød en enkelt øl, da de foreslog at man kunne bruge pladsen foran savværksbygningen til at holde koncert. Den skulle vi lige tygge på, men blev hurtigt varme på idéen, fortæller Claus Damkjer.

De to vennepar har brugt det sidste stykke tid på at klare alt det praktiske med myndigheder og nødvendige tilladelser. Heldigvis har vennerne masser af erfaring med musikvirksomhed.

- De klarer alt på pladsen med scene og det som skal til for at få en koncert op at stå.

Det er Claus’ håb at omkring 2-300 vil købe billet til arrangementet som begynder 2. juli klokken 17. Der er plads til at parkere hvis man kommer i bil ellers er der tale om en skøn gåtur fra Østbirk til De Røde Savværk.

- På pladsen stiller vi boder op så man kan købe øl, vand og vin, samt grillmad. Vi forventer at lave en dejlig fest her ude i skoven, på den skønneste årstid, afslutter Claus Damkjer.

Lignende artikler

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Østbirk Kirke
29. maj 2024