2024 skydes i gang med stil: Fest, musik og smil på Birkebo



ØSTBIRK - Fejr det nye år med musik, rejemad og munterhed på Birkebo - et arrangement for alle 60+ med et twist af musikalsk nostalgi og samvær.

Af Jørn Kildall

Søndag den 14. januar kl. 13 forvandles Birkebos festsal i Østbirk til et epicenter af festligheder, hvor alle over 60 inviteres til at byde 2024 velkommen. Arrangementet, som er omhyggeligt planlagt af Centerrådet, lover at blive en eftermiddag fyldt med glæde, musik og lækkerier.

Musikalsk nostalgi med 'De Verse 4'

Gæsterne kan forvente at blive underholdt af 'De Verse 4', en musikgruppe kendt og elsket for deres livlige sange og melodier, der har vakt glæde ved tidligere arrangementer. Deres optræden er garanti for god stemning og måske endda en svingom eller to.

Gastronomisk forkælelse

Festen starter med en servering af rejemad og hvidvin, en klassisk kombination, der lover at forkæle smagsløgene. Og hvad er en fest uden kaffe og kransekage? Dette søde indslag vil blive serveret efter underholdningen, så der er noget at se frem til gennem hele eftermiddagen.

Centerrådet: Hjertet i fællesskabet

Centerrådet, bestående af frivillige valgt af 60+ borgere i Østbirk og omegn, er kernen bag dette arrangement. Disse dedikerede sjæle arbejder utrætteligt for at skabe begivenheder og aktiviteter, der beriger fællesskabet. Har man en idé til et arrangement, er Centerrådet altid åbne for forslag.

Tilmelding og mere information

Yderligere detaljer omkring tilmelding og arrangementets fulde program kan findes i den annoncerede notits. Dette er en enestående mulighed for at starte året på en festlig og hjertevarm måde, i selskab med gode venner og nye bekendtskaber. Velkommen til en festlig eftermiddag på Birkebo, hvor hvert smil tæller og hvor nye minder venter!
 

Lignende artikler

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Vi er ikke som de andre
27. mar 2024