Åbent hus hos Trailergaarden Gantrup15 års jubilæum markeres med pølser og rabatter.

Der er sket meget siden Allan Buhl Hansen begyndte at sælge trailere fra Gantrupgaard for 15 år siden.
 I dag vidner nybyggede lokaler på domicilet om at konceptet fra starten - Danmarks mindste trailercenter - for længst er nostalgi. I sidste måned kunne virksomheden tage det nye værksted og 300 kvm kontorbygninger med bad og frokostrum i brug, og i 2015 opførte Allan den nye hal på 1700 kvm til opbevaring og udstilling af trailere, en fordobling af arealet under tag.
 Der er 6 år siden Trailergaardens 1000 kvm store afdeling i Slagelse åbnede, og enkeltmandsfirmaet i Gantrup er således hen over de 15 år vokset til at være arbejdsplads for 8 mand foruden indehaveren selv.
 - Trailerne importerer vi selv, f.eks. Eduard fra Belgien/Holland, Honra fra Holland, Neptun fra Polen, Stema fra Tyskland, men vi forhandler også danske Euro og Scandic Trailers fra Fyn, siger Allan, som kan tale længe om varianter og muligheder i trailerverdenen.
 Markedsføringen af trailerne foregår blandt andet på Facebook. Her har mere end 16000 sendt et like efter Trailergaarden Gantrups Facebookside, hvilket i høj grad skyldes konkurrencedelen.
 - Vi udlover ofte en trailer i en konkurrence, og når vi kan have 513.000 visninger på Facebook på en af disse, kommer vi naturligvis bredt ud, forklarer Allan, der får besøg af trailervinderen i den netop udtrukne konkurrence lige inden efterårsferien sætter ind.
 Allan forventer at 2017 bliver endnu et rekordår antalsmæssigt i solgte trailere.
 - 1932 har hentet en ny trailer hos os pr. 30. september, så når vi går ind i åbent hus ugen har vi passeret 2016-salget, siger Allan.
 Trailergaarden Gantrup har fået ret til at indregistrere trailere, hvilket giver et godt salg på pladsen.
 En trailer er ikke bare en trailer. Kunderne er både håndværkere, entreprenører og hobbyfolket og trailere findes i alle størrelse og udformninger og fabrikeres til særlige formål.

Alukasser fra Kina
- Travlhed i hverdagen skal man ikke klage over, lyder det beskedent fra Allan, da blikket fanger de skinnende alukasser som i mange forskellige udformninger står stakket i kontorbygningen.
 Med det undskylder Allan at han endnu ikke har haft tid til at gøre mere ved salget af alukasserne.
 - Jeg har videreudviklet produktet, og der er 15 forskellige modeller. Planen er at de skal sælges en gros, behovet er bestemt stort. Det skal jeg også se at få gjort mere ved markedsføringen af, forsikrer Allan, salget af kasser er dog ikke stillestående.
 - Vi får 500-600 kasser hjem ad gangen, siger Allan.

Fyldt lager til åbent hus
Hallerne i Gantrup er ikke fyldt med trailere op til efterårsferien, men det er de til åbent hus arrangementet, siger Allan.
 Lagerhallerne er vigtige for at vi kan sælge til så gode priser som vi gør.
 - Når vi køber ind hos producenterne i de stille perioder, får vi naturligvis en bedre pris, siger Allan.
 15 års jubilæet markeres med åbent hus lørdag den 28. oktober fra kl. 10-16. Her er alle velkomne til at kigge forbi og se trailere i alle afskygninger. Der serveres pølser, øl, vand og kaffe og i uge 42 og 43 gives der 500 kr. i rabat pr. aksel på Eduard Trailere.

Giv Østbirk Avis Østjydsk Avis et like her, så får du nyhederne på Facebook!

Lignende artikler

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Kagehuset i verdensrummet
14. feb 2023