Gantrup

Lokalnyt

To stude er stadig på fri fod

24. oktober 2021
22. oktober fremlyste vi ejeren til et par kreaturer og ejeren er fundet, det er Holger Kjærgaard, som savner sine dyr. De to stude/tyrekalve er Skotsk Højlandskvæg er et sted i området hvor de tilsyneladende nyder den vilde natur.
Lokalnyt

Terapeut med eget telt i skoven

14. september 2021
Ude i Gantrup ved de gamle grusgrave, et langt stykke væk fra Ryvej, møder avisen Annette Kjær Benfeldt som har valgt at sadle om, efter at have være selvstændig frisør i mere end et årti.
Lokalnyt

Byvandring i Gantrup

28. august 2021
Egnshistorisk Forening i den tidligere Gedved Kommune indbyder igen til byvandring. Vi skal denne gang på byvandring i Gantrup.
Lokalnyt

Allan tager skraldet i Gantrup

29. april 2021
Allan B. Christensen fra Gantrup mødte op til indsamlingsdagen søndag 18. april i Østbirk og havde besluttet sig for at indsamle skrald i vejsiden mellem Østbirk og Voervadsbro. En simpel og hurtig opgave mente han.
Lokalnyt

Per Mikkelsen fejrer 25-års jubilæum

28. april 2021
Når man træder ind i butikken hos Gantrup Byggemarked, er Per Mikkelsen ofte den første man møder og her får man høj faglig vejledning og man går altid ud igen efter en god handel.
Lokalnyt

Arbejdsweekend i Gantrup giver fællesskab

7. april 2021
For tre år siden anlagde borgerne i Gantrup 1 km. cykel- og gangsti fra Gantrup til Sandvad. Stien er belagt med sand og skal efterfyldes årligt og i weekenden gik en flok frivillige i gang med det store arbejde.
Lokalnyt

Vind et køkken i Gantrup

22. november 2019
Når man bliver tilbudt at vinde et køkken til 50.000 kroner, lyder det næsten for godt til at være sandt. Men hos Gantrup Byggemarked, hvor man er forhandler af Nettoline-køkkener, har producenten udskrevet en konkurrence hvor præmien er et splinternyt køkken – så det er ganske vist.

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021