Gantrup

Lokalnyt

Bobler og kransekage hos byggemarkedet

9. januar 2023
I de første par uger efter nytår er der en skøn tradition med at institutioner, virksomheder og private afholder nytårskur. I rækken af nytårskure havde Gantrup Byggemarked inviteret kunder og forretningsforbindelser ind til kransekage og bobler.
Lokalnyt

Trailergaarden-Gantrup fejrer 20-års jubilæum

12. oktober 2022
I år er det 20 år siden, at Allan Buhl Hansen solgte sin første trailer fra gården på Gantrupvej 1 i Østbirk. Det, der startede som en hobbyvirksomhed, har grebet om sig, og Trailergaarden-Gantrup har de seneste 20 år været på noget af en vækstrejse. Fra at få 4 trailere hjem ad gangen i sin enkeltmandsvirksomhed, har Allan formået at skabe en forretning, der i dag sælger 4000 trailere om året, har 15 ansatte og 4000 m2 indendørs trailerlager fordelt på to afdelinger.
Lokalnyt

To stude er stadig på fri fod

24. oktober 2021
22. oktober fremlyste vi ejeren til et par kreaturer og ejeren er fundet, det er Holger Kjærgaard, som savner sine dyr. De to stude/tyrekalve er Skotsk Højlandskvæg er et sted i området hvor de tilsyneladende nyder den vilde natur.
Lokalnyt

Terapeut med eget telt i skoven

14. september 2021
Ude i Gantrup ved de gamle grusgrave, et langt stykke væk fra Ryvej, møder avisen Annette Kjær Benfeldt som har valgt at sadle om, efter at have være selvstændig frisør i mere end et årti.
Lokalnyt

Byvandring i Gantrup

28. august 2021
Egnshistorisk Forening i den tidligere Gedved Kommune indbyder igen til byvandring. Vi skal denne gang på byvandring i Gantrup.
Lokalnyt

Allan tager skraldet i Gantrup

29. april 2021
Allan B. Christensen fra Gantrup mødte op til indsamlingsdagen søndag 18. april i Østbirk og havde besluttet sig for at indsamle skrald i vejsiden mellem Østbirk og Voervadsbro. En simpel og hurtig opgave mente han.
Lokalnyt

Per Mikkelsen fejrer 25-års jubilæum

28. april 2021
Når man træder ind i butikken hos Gantrup Byggemarked, er Per Mikkelsen ofte den første man møder og her får man høj faglig vejledning og man går altid ud igen efter en god handel.
Lokalnyt

Arbejdsweekend i Gantrup giver fællesskab

7. april 2021
For tre år siden anlagde borgerne i Gantrup 1 km. cykel- og gangsti fra Gantrup til Sandvad. Stien er belagt med sand og skal efterfyldes årligt og i weekenden gik en flok frivillige i gang med det store arbejde.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023