Alle 6. klasser er inviteret til skolefodbold i Horsens(arkivfoto)

Bolden ruller på CASA Arena Horsens torsdag den 14. oktober klokken 9.00, når årets skolefodboldturnering bliver sparket i gang, og der venter en fantastisk dag for fodboldglade drenge og piger.

Skolefodboldturneringen er for alle 6. klasser i Horsens og omegn, og forhåbentlig tager de alle deres klassekammerater med som heppekor, så det bliver én stor fodboldfest på CASA Arena Horsens.

Det er AC Horsens’ gode samarbejdspartner Rema 1000, der som sponsor gør det muligt at afholde endnu en udgave af den traditionsrige turnering, som Tommy Poulsen og Horsens

Folkeblad i mange år stod bag, og det glæder AC Horsens’ direktør Kristian Nielsen, at Rema 1000 endnu engang bakker flot op om ”de gule”.

- Vi har et rigtig godt samarbejde med Rema 1000 og har haft det i flere sammenhænge gennem årene, og vi er glade for, at de vil være med på holdet, så vi kan afholde skolefodboldturnering til stor glæde for mange 6. klasses-elever fra Horsens og lokalområdet, siger Kristian Nielsen.

Sponsoratet falder i god tråd med REMA 1000s fokus på børn, bredde, bevægelse og sundhed.

- Med administration, lager og butikker i Horsens, er vi en af byens store arbejdspladser, så vi er glade for, at vi på denne måde kan bidrage til at bakke op om, at alle 6. klasserne får en sjov og oplevelsesrig turnering,” siger Anders Jensen, indkøbs- og marketingdirektør i REMA 1000.

Alle spillere, trænere og heppekor vil på dagen modtage en billet til AC Horsens’ hjemmekamp i ugen 41, og alle hold inviteres ind til æresrunde på stadion før kampen.

Tilmelding af hold til skoleturneringen skal ske til Michelle Adsbøl på event@achorsens.dk, og deadline for tilmelding er søndag den 3. oktober 2021.
 

Lignende artikler

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021