AP Service er klar i nye lokalerAP Service Tebstrup ApS som servicerer og sælger alt lige fra små plæneklippere til landbrugs- og entreprenørmaskiner, kunne 10. januar holde indvielsesreception i flotte nye lokaler lidt længere henne ad vejen.

Som mange med lokalkendskab fra Tebstrup området ved, holdt AP Service til på den gamle tankstation i byen de sidste 2 ½ år og indehaver Anders Næsted-Poulsen fortæller:

- Der var mange kvadratmeter, men også mange små rum og de mange højdeforskelle gjorde at det ikke var velegnet til drive vores type forretning fra. Derfor kiggede vi efter nye lokaler og har fundet disse lidt nede af vejen.

Nye lokaler med god plads

Virksomheden og medarbejderne er flyttet to kilometer længere sydpå til en ejendom mellem Gedved og Tebstrup. Her bliver man mødt af flag ved vejen og inde på gårdspladsen møder man butikken som sælger have/park og Skovmaskiner, værktøj og tilbehør. Anders Næsted-Poulsen og medarbejderne har brugt masser af timer på at få skabt de bedste rammer til kunderne og dem selv.

I dagens anledning var der fyldt på p-pladserne og indendørs gik snakken lystig mens lækker kage, sodavand, kaffe og øl blev serveret til de mange gæster som ville ønske tillykke. I butikken mødte vi en særlig medarbejder – nemlig værkstedshunden Cody, som sørger for at alt er i skønneste orden og måske faldt der også en stykke kage af fra en gæst eller to.

Selvom dagens reception fylder det meste, kommer der stadig en del kunder i butikken for at gøre deres indkøb og Anders måtte skifte mellem at være vært og butiksindehaver.

Stort værksted

Ved siden af har Anders Næsted-Poulsen opført et moderne smede- og maskinværksted ovenpå resterne af en tidligere bygning.

- I dette værksted har vi plads nok til at de største traktorer kan komme ind mens vi arbejder videre med de øvrige ting her. Da vi var på tanken, skulle vi nogle gange står på pladsen foran, i alt slags vejr, og foretage reparationer og smedearbejde… det var ikke ideelt. Her kan vi stå i tørvejr og varme og få lavet arbejdet, smiler en tilfreds Anders Næsted-Poulsen.

På ejendommen er der masser af plads og udsigten til Tebstrup sø som nærmeste nabo og Møllebæk mod syd gør at man ikke kan få en meget flottere beliggenhed til sin arbejdsplads. Den gode plads betyder også at hvis der skulle blive behov for fremtidige udvidelser af værkstedet så er det praktisk muligt.

Kildall

Følg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook

Lignende artikler

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021