Bluesen kan ikke holdes nedeFoto: Anders Boll

2020 blev et år, hvor kulturen døde, hvilket også betød at årets store live arrangement i Kattrup måtte aflyses. Nu nynner vi så her i 2021 med på sidste vers af virus blues og lørdag den 28-8-2021 fra middag til midnat, kan vi endelig igen blænde op for en omgang kvalitets blues, rock og roots live musik i det store telt.

Af Gunni Møller Mogensen

I år kan billetterne kun købes online via Yourticket.dk, samt eventuelle rest billetter ved indgangen. Vi håber og tror på at alle vil hjælpe os med at vi som altid passer på hinanden og overholder eventuelle/gældende virus restriktioner, hvor vi jo nok ikke kommer uden om Corona pas og negative tests som vi kender det lige nu. Vi lukker ingen ind uden bevis for de gældende covid-19 krav på dagen...!

Festival har fået nyt navn

Mange har jo nok allerede bemærket at vi har ændret navnet fra Kattrup Park Blues til Kattrup Old School Festival og den lange forklaring kommer i det følgende: Vores 2 første arrangementer blev til via et samarbejde med Provstegaarden B & B i Kattrup, hvor festivalen jo foregik i deres dejlige have/parkanlæg. I år vidste Provstegaarden ikke, hvordan Covid-19 situationen ville udvikle sig (det gjorde vi egentlig heller ikke) men de vidste, at der blandt deres personage var personer som måske ville have det overordentligt svært med at blive smittet med Covid virus, så derfor meldte de fra i god tid og stor respekt for dette! 

Vi var et par stykker fra Hovedgård Bluesfest, som nu tænkte" jamen skal vi så heller ikke lave fest for folket i år? Jo dæleme, hvis det overhovedet kan lade sig gøre, så planlægger vi det og ser om ikke det går an på en, eller anden måde. Måden blev som så meget andet når man skal lave festival for folket, ret kompliceret og kan i hovedtræk inddeles i 5. helt nye steps i forhold til vores 2. tidligere afholdte udendørs LIVE koncert arrangementer i Kattrup.

Festivalpladsen flytter til større område

Vi havde fået et godt øje til boldbanen i Kattrup, men vidste også at hvis den skulle kunne benyttes, så ville vi få brug for et backstage område lige i nærheden og så var det at vi også fik øje på den gamle skole i Kattrup, hvis ejere vi heldigvis kender rigtig godt, så de blev først og fremmest aflagt et besøg med skumle bagtanker og til alt held syntes de rigtig godt om idéen og tilbød oveni købet deres frivillige hjælp omkring et inden/udendørs backstage område på den gamle skole, TAK! og flueben ved step 1. 

Step 2. Hvem ejer egentlig den der dejlige store boldbane på Gammel Kattrupvej 41? Efter adskillige opringninger til Horsens Kommune, som henviste til bl.a. direktøren hos Casa Arena i Horsens, endte den dog til sidst hos dem selv, det skal dog siges til Kommunens forsvar, at deres kontorer var Covid lukkede, så man skulle hele tiden ringe til enkeltpersoner som sad på deres hjemme kontorer. Det lykkedes dog, så vi satte flueben ved step 2. 

Maden er smagt og godkendt

Step 3. Hvad gør vi lige med catering? Her fik vi hurtigt en aftale i stand med folkene bag Kattrup Forsamlingshus, hvor Stig og "hans finere mænd" bliver tovholdere på den side. De gæve gutter har allerede holdt prøvespisninger og fundet de menuer som de vil tilbyde gæsterne til festivalen og alt bliver hjemmelavet, som vores mor laver det, dertil kan man regne med total "in the middle of nowhere" priser, så alle kan få råd til at spise sig mætte mindst et par gange hen over de 12. timer. Det betyder også at ved at man støtter festivalen, så støtter man også indirekte Kattrup Forsamlingshus, da alle indtægter omkring bespisning af vores gæster, ubeskåret vil tilfalde Kattrup Forsamlingshus. Flueben ved step 3. 

(arkivfoto)

Overnatning på campingområdet er intet problem

Step 4. Nu bliver det svært, for hvad med campingområde til gæster som kommer langvejs fra og gerne vil overnatte i eget telt, eller campingvogn? Det lykkedes os her at få en kontakt til Ole Jensen, som har en flot hvedemark lige på den anden side af fest pladsen og igen var vi heldige, da Ole gerne vil udlåne et areal af sin mark, når høsten er overstået, hvilket den er den sidste weekend i august, så vi kan nu også sætte flueben ved step 4. 

Ole fælder sin hæk!

Her kommer der så et lille mellemstep. Hvordan med adgangen for køretøjer til campingarealet? Tja, vi kan igen kun sige at de mennesker som bor og lever i Kattrup, er fantastiske og bare indeholder noget ganske særligt! TMP Teknik & Service, som tilfældigvis også lige bor på den anden side af fest pladsen og har en asfalteret indkørsel som ender ved Oles mark, dog med en hæk imellem, ja han fælder da bare lige hækken, så biler og campingvogne kan køre direkte ind på campingarealet via hans indkørsel.

Hovedgård Bluesfest siger tusind tak! til alle jer gæve mennesker i Kattrup for jeres velvilje og hjælp med at kunne komme i mål med årets brag af en festival i jeres dejlige by. 

(arkivfoto)

Der skal bruges frivillig hjælp – er det dig?

Step 5. består af 2 trin, hvor det første omhandler alle de frivillige, som har lyst til at hjælpe os med selve opbygningen og arbejdet på dagen, hvilket plejer at være en ganske hyggelig proces. Har du lyst til at komme med på et af holdene, så kontakt venligst vores lokale Henrik (elektriker) Andersen evt. på tlf.: 5214 5772, så vil han forsøge at finde en plads til dig og som altid udløser det en gratis billet, lidt mad og drikke for 8 timers arbejde før/efter festivalen og 4 timer under selve festivalen.

Der er få billetter tilbage

Det sidste trin handler om, at de sidste cirka 100 billetter bliver solgt, så vi kan få en fantastisk fed/hyggelig dag, med masser af kvalitets LIVE musik, kolde fadbamser, drinks og lækker mad. Køb derfor din billet lige nu, de sælges i år kun online via Yourticket.dk det bli´r hyl...!

I det kæmpestore telt vil I finde både bar og catering afdeling og på scenen kan i dagen og aftenen igennem opleve bands som nævnt herunder og de vil gå på i samme rækkefølge. OBS: Grundet Covid-19 situationen i de enkelte lande, forbeholder vi os retten til ændringer.

HP Lange Big Gumbo    (DK)
Grace James        (DK)
TORA med band    (NO)
Rob Tognoni        (AU)
Aynsley Lister Band    (GB)

Vi håber I også har lyst til at finde os på Facebook, hvor i bl.a. kan se lidt om maden der kan købes og høre nogle numre fra alle bands. Siden hedder: Kattrup Old School Blues, Rock´n´Roots Festival 2021.

Sidst, men ikke mindst! tusind, tusind tak! til alle sponsorer, samt Horsens Kommune. Uden jer, var et arrangement som dette IKKE muligt herude i vores lokalområde.

(arkivfoto)

Lignende artikler

Gunni Møller Mogensen

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021