Børn

Lokalnyt

1 ud af 4 børn i Danmark oplever at have en forælder med psykisk sygdom

26. januar 2023
Ny rapport undersøger for første gang de samfundsmæssige omkostninger, der følger med det faktum, at hvert fjerde barn i Danmark oplever at have en forælder med psykisk sygdom, inden de fylder 16 år. Det svækker børnenes muligheder i livet og er dyrt for samfundet. Syddansk Universitet har lavet rapporten for Spørg mere – et partnerskab mellem Børns Vilkår, Psykiatrifonden og Ole Kirk’s Fond.
112

Tal med børn om krigen i Ukraine

4. marts 2022
I et virvar af informationer, misinformationer, bekymrede miner hos de voksne og voldsomme billeder, der er svære at undgå, færdes vores børn. Hvis du har brug for at tale med børn om situationen i Ukraine, giver børnefaglig medarbejder i Psykiatrifonden Tina Mastrup dig her fem gode råd.
Lokalnyt

Børn og unge skal møde scenekunsten i nyt projekt

18. oktober 2021
I efterårsferien danses der på livet løs, når børn fra fritidsstedet Sundparkhallen og Bo Trivsel' i løbet af én uge er med til at skabe en forestilling sammen med professionelle dansere og musikere i projektet TOTAL!!DANS!
Lokalnyt

Forældre kører for stærkt på skolevejene

8. august 2021
Fire ud af ti forældre har oplevet at andre forældre har kørt for stærkt på skolevejene, når de har afleveret børn. En landsdækkende kampagne og politikontrol skal få flere til at sænke farten.
Lokalnyt

Sådan får du dit barn til at læse i sommerferien

24. juli 2021
Mange forældre har svært ved at få deres børn til at læse de anbefalede 20 minutter dagligt, og det kan på sigt skade indlæringen. Få ekspertens fem gode råd til, hvordan du motiverer dit barn til at læse i sommerferien.
Lokalnyt

Sådan passer du på de mindste

22. juli 2021
I sommerferien kommer mange børn til skader under udendørsaktiviteter. Alm. Brand giver her en række gode råd, så de små kommer sikkert igennem sommeren.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Kemikalieudslip i Nim
06. maj 2024