Børn

112

Tal med børn om krigen i Ukraine

4. marts 2022
I et virvar af informationer, misinformationer, bekymrede miner hos de voksne og voldsomme billeder, der er svære at undgå, færdes vores børn. Hvis du har brug for at tale med børn om situationen i Ukraine, giver børnefaglig medarbejder i Psykiatrifonden Tina Mastrup dig her fem gode råd.
Lokalnyt

Børn og unge skal møde scenekunsten i nyt projekt

18. oktober 2021
I efterårsferien danses der på livet løs, når børn fra fritidsstedet Sundparkhallen og Bo Trivsel' i løbet af én uge er med til at skabe en forestilling sammen med professionelle dansere og musikere i projektet TOTAL!!DANS!
Lokalnyt

Forældre kører for stærkt på skolevejene

8. august 2021
Fire ud af ti forældre har oplevet at andre forældre har kørt for stærkt på skolevejene, når de har afleveret børn. En landsdækkende kampagne og politikontrol skal få flere til at sænke farten.
Lokalnyt

Sådan får du dit barn til at læse i sommerferien

24. juli 2021
Mange forældre har svært ved at få deres børn til at læse de anbefalede 20 minutter dagligt, og det kan på sigt skade indlæringen. Få ekspertens fem gode råd til, hvordan du motiverer dit barn til at læse i sommerferien.
Lokalnyt

Sådan passer du på de mindste

22. juli 2021
I sommerferien kommer mange børn til skader under udendørsaktiviteter. Alm. Brand giver her en række gode råd, så de små kommer sikkert igennem sommeren.
Lokalnyt

Gør dit barn tryg i vandet

8. juli 2021
Børn kan have brug for at opfriske deres færdigheder i vand efter den længere tids nedlukning af svømmeundervisningen i skoler og svømmeklubber. TrygFonden Kystlivredning har derfor udviklet særlige øvelser og vandlege til børn, der skal genfinde vandglæden eller lære helt fra begyndelsen at blive fortrolige med vandet. Øvelserne kan bruges både på stranden og i svømmehallen.
Lokalnyt

Pårørende børn forsømmes i sundhedssystemet

11. juni 2021
Det Nationale Sorgcenter offentliggør i dag rapporten ’Sundhedspersoners møde med børn som pårørende’, der viser, at det danske sundhedsvæsen forsømmer sit ansvar overfor børn og unge, der bliver pårørende til en alvorligt syg forælder eller søskende.

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021