Brass Band koncert i Østbirk KirkeTonetta Brass Band giver koncert i Østbirk Kirke torsdag 30. maj kl. 19.00. (Pressefoto)

ØSTBIRK - Tonetta Brass Band giver koncert i Østbirk Kirke torsdag 30. maj kl. 19.00 – 20.00. Efter koncerten vil der være mulighed for forfriskninger og socialt samvær.

Af Jørn Kildall

Torsdag aften fyldes Østbirk Kirke med tonerne fra Tonetta Brass Band, et messingensemble, der har spillet sammen siden 1970'erne. Orkesteret består af 10-12 blæsere, der spænder i alder fra 19 til 85 år, og de har rødder i Horsens og omegn.

Bredt repertoire fra Bach til Beatles

Tonetta Brass Band har et alsidigt repertoire, der spænder fra klassisk musik som Bach til populære numre af The Beatles. Der vil være mange kendte melodier, og der er også mulighed for fællessang, når den populære salme "Du som har tændt millioner af stjerner" spilles.

Traditioner og lokalt engagement

Bandet deltager ofte i lokale arrangementer og har faste traditioner, såsom at spille ved juletid i Horsens Industrimuseum og i lokale kirker sammen med Horsens Garden. Disse aktiviteter viser deres engagement i det lokale musikliv.

Gratis koncert og forfriskninger

Efter koncerten vil der være forfriskninger, hvor man kan møde musikerne og andre koncertgæster. Det er gratis at deltage, så alle er velkomne til at nyde en hyggelig aften med god musik og fællesskab i Østbirk Kirke.
 

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Østbirk Kirke
29. maj 2024