Byfest

Lokalnyt

Hovedgård Byfest bliver endnu bedre

17. januar 2023
Hovedgård byfest vil først gerne takke alle. Tak for en god byfest i år 2022 og et ønske til alle om et godt nytår. Vi er i gang med at planlægge byfesten her i 2023 det bliver i uge 22 fra 31. maj til 23. - 3. juni. Vi er i fuld gang med at planlægge programmet. Vi vil tage nogle af de gode programpunkter med fra 2022. Blandt andet vil der blive tarteletter fredag aften hvor Nicki Jack kommer og spiller først på aftenen. The Powls slutter af med en brag af en fest.
Lokalnyt

Byfest i Hovedgård var en bragende succes

31. maj 2022
Så kom der endelig byfest i Hovedgård igen og efter den ufrivillige pause var alt som det plejer i Anlægget i byen, hvor der var fest i hele fire dage, og arrangørerne kan næsten ikke få armene ned igen.
Lokalnyt

Snart går turen i Anlægget

4. maj 2022
Hovedgård Byfest er atter at finde i Anlægget midt i byen, når kommunens største byfest efter nogle omtumlede Corona-år indbyder børn og voksne til fire dages fest med masser af aktiviteter og topunderholdning.
Lokalnyt

Hovedgård byfest tilbage i Anlægget

5. april 2022
Coronaen fik kastet godt og grundigt rundt med Hovedgård Byfest og netop som man kunne fejre 60-års jubilæum, blev den udskudt og sidste år, under nye forhold, blev fejringen gennemført i Hovedgårdhallen sammen med indvielse af den nye multihal.
Lokalnyt

Længe ventet indvielse af den nye hal i Hovedgård

21. september 2021
Efter lang ventetid og masser af hårdt arbejde blev det endelig tid til fest. På grund af corona og forsinkelse af byggeri kunne det først blive nu, og derfor var der lagt op til en festlig dag. Indvielsen blev slået sammen med byfesten som fejrede 60-års jubilæum.
Lokalnyt

Tak for en fantastisk fest

20. september 2021
To dages Byfest og indvielse af P. Olesen idrætscenter i Hovedgård er vel over stået. Det er været to dage med fest og farve for alle i Hovedgård og omegn.
Lokalnyt

Kun få billetter tilbage til årets fest i Hovedgård

11. september 2021
De fleste er nok klar over at weekenden 17. – 18. september står i festens tegn i Hovedgård, hvor man fejrer 60-års jubilæum for byfesten og indvier den nye multihal. Arrangørerne knokler i døgndrift for at få de sidste detaljer på plads.
Lokalnyt

Vellykket byfest i Gedved

8. september 2021
Tre dages byfest er overstået i Gedved og der var masser af aktivitet i byen for både børn og voksne. Lørdag var højdepunktet det traditionelle cykelløb Tour De Gedved som blev afviklet i det smukkeste sensommervejr.
Lokalnyt

Så er der fed halbal i Hovedgård

26. august 2021
Fredag aften 17. september dagen før den store jubilæumsfest og indvielse af Hovedgårdhallen, er der mulighed for at komme til halbal med to stærke bands som underholder fra kl. 21 – 02 og der er gratis entre for alle.

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

22/09-22 Varebil udbrændt på Stigsholmvej lidt udenfor Brædstrup
22. sep 2022