Oldboys Landsholdet sparker Egebjergs jubilæumsfest i gang!Danmarks Oldboys landshold i fodbold gæster Egebjerg 2. juni, hvor de vil bidrage med masser af fodboldmagi og høj humor i anledning af Egebjerg Idrætsforenings 90-års jubilæum.

Af Jørn Kildall

Stjernedrys og støvletrylleri

Der er lagt op til fest og farver, når Egebjerg Idrætsforening slår dørene op til 90-års jubilæumsfesten. Og ingen mindre end Danmarks Oldboys landshold vil være med til at sparke festlighederne i gang. Trods en vis risiko for skader – og det er altså ikke kun skader fra hårdt spil, men også fra den vilde jubilæumsfest – har vi fået en fornem bruttotrup af gamle fodboldstjerner.

Disse veteraner har stadig kampgejsten i behold, og vi kan se frem til et festfyrværkeri af fodboldtrylleri, krydret med skæg og ballade fra de gamle kæmper. Det bliver en sjov og festlig dag, der helt sikkert vil tiltrække både de unge og de lidt ældre fodboldentusiaster i byen.

Store navne lægger vejen forbi

Blandt de gamle stjerner, der vil lægge vejen forbi Egebjerg, kan vi nævne navne som Mogens Krogh, Stig Tøfting, John Sivebæk, Per Krøldrup, Hans Henrik Andreasen, Jakob Poulsen, Martin Jørgensen, Søren Colding, Jeppe Tengbjerg, Peter Graulund, Thomas Gaardsøe, Martin Retov, Carsten Hemmingsen og Michael Nonbo.

En dag for hele byen

Med forventning om mellem 800 og 1200 tilskuere, bliver dette en dag, hvor Egebjerg samles for at fejre deres idrætsforening, og for at opleve noget nær legendariske fodboldnavne i aktion. Så tag din bedste fodboldtrøje på, find vuvuzelaen frem og vær klar til en dag med både høj humor og høj klasse på fodboldbanen!
 

Lignende artikler

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023