Tak for en fantastisk festDet hele begyndte fredag med opsætning i hallen fra klokken 13.00 så vi kunne blive klar til at tage mod alle børnene hvor hele fredag eftermiddag tilegnet de yngste. 

Vi havde besøg af over 200 forventningsfulde børn og deres forældre, hvor fire hoppeborge stod klar til børnene og der var fuld gang i hoppeborgene begge dage. Kloven Fubbi underholdt de mindste med hans klovne- og trylleshow, som gik rent ind hos børnene. 

Bagefter gav Lummer Stue den fuld gas og der blev danset så det var en ren fornøjelse - børnene havde en dejlig eftermiddag med masser af gratis popcorn og saftevand.

Fredag aften/nat var der halbal med to orkestre.

Lørdag morgen der gjort klar til indvielse af P. Olesen Idrætscenter, hvor 350 gæster var mødt op for at være med til morgenkaffe og rundstykker. Her holdt tidligere og nuværende formænd for hallen, samt borgmester Peter Sørens og formand for Civilsamfundet Jakob Billetaler og de klippede den røde snor.

Så kom der byfest stemning i hallen – Hovedgård blæserne startede op for fuld musik og som Louise Mogensen sige: Vi har aldrig spille bedre. Fie fra Skoleorkestret gik på og stod i spidsen for Spilopperne og Hovedgård Skoleorkester og hvis der er en der kan sætte gang i et orkester, så er det hende. Det var to gode koncerter med en hel hal fyldt med god musik og sang.

Jubilæumsfesten lørdag aften slog alle forventninger – her var 380 gæster mødt op, samt mange frivillige hjælpere som fik det hele til at glide. Det var en helt enestående aften med masser af fed musik. Først gik Elvis and the Teddy Bears på scenen og de gav os magi for en danseaften uden lige. Jørgen de Mylius fyldte dansegulvet på 5 sekunder og der var ikke mange der forlod det de næste 2 timer. Fame band sluttede festen af med 3 timers live musik.

Til sidst måtte gæsterne overgive sig til Ole Lukøje, og kunne godt trætte og glade, gå hjem i seng.

En kæmpe tak til de frivillige, vores sponsorer fra det lokale erhvervsliv som har støttet med 75.000 kroner i støtteannoncer. Horsens kommunes oplandspulje har støttet med 50.000 kr. og Sparekassen Kronjylland med et sponsorat til nye borde til Hovedgård Ungdomsstøtte Forening - tak til alle der bidrog til byfesten.

Vil du være med holdet til den næste Byfest, så kontakt Jan Koborg Olsen på Facebook.

På vegne af Hovedgård ungdomsstøtteforening
 

Lignende artikler

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021