Danny fra Østbirk har travlt på jobbetDanny Brok Hedegaard

Østbirk-dreng Danny Brok Hedegaard elsker salg og tal. Kombineret med finansøkonom-uddannelsen er han på kun to år blevet daglig leder af John Frandsen i Horsens og en af kædens mest sælgende mæglere.

Pris, overtagelse, papirer, forsikringer, flere papirer. Der er nok at holde styr på, når et hus skal sælges. Derfor står ejendomsmægler Danny Bork Hedegaards telefon heller ikke stille særlig længe ad gangen. For lige nu har han meget travlt - og det kan han godt lide.

- Jeg snakker rigtig meget i telefon, fordi jeg gerne vil det. Vi oplever, der kommer meget til salg, men det bliver ikke liggende særlig længe, fordi der er så mange købere på markedet lige nu, siger Danny Bork Hedegaard, der er daglig leder af ejendomsmægler John Frandsen i Horsens, hvor han også bor.

I januar 2020 blev han daglig leder for den relativt ukendte ejendomsmæglerkæde i byen, og han troede, det ville tage lang tid at vende skuden. Men det gjorde det ikke. Faktisk var butikken sidste år en af de mest vækstende blandt firmaets 33 afdelinger.

- Vi havde 106 procent flere salg i 2020 i forhold til året før, og vi er kommet rigtig godt fra start i 2021. Vi kæmper for det som team, fortæller Danny Brok Hedegaard, der er opvokset i Østbirk.

Tempo imod kedsomhed

Danny Brok Hedegaard er en, der søger udfordringer og tempo. Timerne på jobbet er han stoppet med at tælle for længe siden. Og det er ikke fordi, han skal, at han altid tager telefonen i weekenden, men fordi han virkelig godt kan lide livet som ejendomsmægler. Og hvis han mangler noget at lave, går han ud med flyers i postkasserne i weekenden uanset minusgraderne. For så ringer kunderne også direkte til ham.

- Jeg tror ret hurtigt, det lå i kortene, at det var mig, der skulle overtage butikken i Horsens. John Frandsen var ikke særlig kendt i byen, da jeg startede i januar 2019, men det motiverer mig at se resultater. Jeg ville gerne bevise, at jeg kunne det her, og jeg er mere motiveret, når får friheden til at bevise mine evner, siger Danny Brok Hedegaard.

Alle dage er forskellige, og han kan kun forestille sig en ting, der kan få ham til at skifte arbejde: Kedsomhed.

- Jeg vil ikke sidde og trille tommelfingre. Kommer jeg en dag til det, så vil jeg videre til en ny udfordring. Jeg skal ud, og når jeg mangler noget at lave, så gør jeg noget. På den måde er jeg min egen lykkes smed og er med til at skabe min egen succes, smiler Danny.

Vigtige omveje til uddannelse

For to år siden startede han i praktik ved John Frandsen i forbindelse med studiet til finansøkonom på Erhvervsakademi Dania i Silkeborg, som han valgte efter nogle omveje og år med tvivl. For han skulle finde jobbet med både højt tempo, god løn, tal og salg.

- Jeg har altid vidst, at jeg ville være sælger og arbejde med noget, hvor jeg er på hele tiden. Jeg vidste bare ikke hvorhenne og med hvad, forklarer Danny Brok Hedegaard.

Han har arbejdet i tøjbutik og taget HF af to omgange, mens mange af hans kammerater og venner blev færdige med deres uddannelser og gjorde karriere. Det har før gået ham på. Det gør det ikke længere. For man kan ikke planlægge sig ud af alting.

- Den tid og de omveje, jeg tog for at komme hertil, gjorde, at jeg ved, det er her, jeg skal være og er klar til at yde 100% hver dag. Jeg har haft brug for de erfaringer for at være, hvor jeg er i dag, smiler han.
 

Lignende artikler

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023