Debat: Replik til artikel i Horsens FolkebladHvor Mette Søby Lund fortæller om Højlundsgades nyanlagte fortov som hun kommer hjem til opgravet og ingen el i hendes hus, samt et ødelagt elskab på gaden, efter opgravning og genetablering ligner fortovet et vaskebræt.

Af Leif Kristensen, Egehøj 12 Egebjerg
8700 Horsens

Horsens by/kommune har de sidste mange år mere eller mindre lignet skyttegravene fra 1 verdenskrig. Er man gående cyklende eller i bil er det hver ny dag spændende at konstatere, hvor er der nu gravet op, og hvad omkørsel eller forhindring møder man.

Efter fjernvarmen var færdig i et område blev der lagt fin og ny asfalt på veje og cykelstier, men fjernvarmen kommer så igen og graver den ny asfalt op, og igen er vejen et ujævnt sted at færdes.

Gl. Jernbanegade ud for, hvis nogen husker det Missionshotellet, har der nu været opgravet og spærret cykelsti fra Beringsplads til hjørnet over for Nykredit siden sidst i januar, en af de allermest trafikerede gader i Horsens, skal gående og cyklister ud mellem bilerne. 

Jeg kunne finde mange andre steder, hvor der graves og er afspærret, men det ved folk som læser dette helt klart hvor det bøvlede er. Jeg tager lige dette stykke fortov med i mit skriveri, her hvor jeg selv færdes. Fortovet fra skolen og til Egedal, med 2 busstoppesteder, samt Egebakkens plejehjem og tryghedsboligerne ovenfor, i dette område færdes der mange ældre med Rulle Marie, som må gå på vejen da det er umuligt at skubbe rulle Marie på de ujævne fliser, sidste år før jul faldt en ældre dame på de skæve ujævne fliser og slog sit hoved voldsomt, efter kontakt til øverste i kommunen blev der rettet 5 fliser, men hvad med de andre 500 fliser????

Når der skrives om problemerne udtaler den ansvarlige fra Horsens kommunes forvaltning, at alle der har rør eller ledninger i kommunen, har ret til at grave, fint nok, men der må dog snart være en VOKSEN til stede i Horsens kommune, som får dette graveri sat ind i en fornuftig arbejdsrytme, og når der lægges asfalt på grave stedet igen, at den nye asfalt er jævn, og det gælder klart nok også for fortovsfliser, og at de entreprenør firmaer stopper med at lægge deres revnede og brækkede fliser ned.

Leif Kristensen

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021