Den bedste murer skal kåres i Horsens(arkivfoto)

Hvem kan på tid mure den flotteste og mest målfaste mur og lave det bedste flisemønster? Det får vi svaret på, når 11 murer- og flisemurerlærlinge fra Region Midtjylland mødes til mesterskab på Learnmark Tech den 6. og 7. oktober 2021.

Af Learnmark Horsens 

Koncentration, høj faglighed og ønsket om at vinde er tre vigtige byggesten i efterårets regionsmesterskab for 11 murer- og flisemurerlærlinge. Det afholdes på Learnmark Horsens, hvor de seks murerlærlinge har 12 timer til at mure en mini-kopi af indgangspartiet til Grundtvig Kirke i København, og 5 flisemurerlærlinge har 12 timer til at lave det flotteste flisemønster af samme indgangsparti.

Det er svære opgaver, hvor kun den bedste murerlærling og den bedste flisemurerlærling går videre til DM i Skills, som afvikles i Høng den 28. – 30. april 2022.

Regionsmesterskabet foregår 

•    den 6. oktober kl. 8.00 – 17.00 
•    den 7. oktober kl. 8.00 – 15.00. Konkurrencen slutter kl. 12.15, kåring af vinderne starter kl. 14.00
•    på Learnmark Tech, Vejlevej 150, 8700 Horsens

Deltagerne arbejder under stort tidspres. De bedste tidspunkter for interview med deltagerne er

•    den 6. oktober efter kl. 13.00
•    den 7. oktober efter kl. 12.30

Målrettede lærlinge og krævende skuemestre

Karsten Drejer Bach underviser murereleverne på Learnmark Tech, og han er ansvarlig for afvikling af regionsmesterskaberne i Horsens. 

”Et mesterskab er altid spændende, fordi lærlingene yder deres allerbedste og er stolte af at vise deres håndværk frem. Murerlærlingene fra Learnmark Tech dyster i år på hjemmebane, men de kommer ikke let til sejren. Dommerne forventer meget af lærlingene, og kun den allerbedste går videre til DM i Skills,” understreger Karsten Drejer Bach.

I regionsmesterskabet deltager i alt fem flisemurerlærlinge og seks murerlærlinge, som er tilknyttet henholdsvis Tradium i Randers, Herningsholm og Learnmark Tech. 

Fra Learnmark Tech deltager Sophie Mathilde Leth, som er nyudlært murer hos JC Tegn & Byg i Odder, og Cecilie Svoger Pedersen, som er EUX-murerlærling ved Murermester Allan Lauridsen i Solbjerg. Hun er udlært september 2022.
 

Lignende artikler

Learnmark Horsens

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

22/09-22 Varebil udbrændt på Stigsholmvej lidt udenfor Brædstrup
22. sep 2022