Ny skoleleder på Østbirk skoleDer er en ny mand ved roret på Østbirk skole pr. 1. oktober. Morten Stokholm Hansen var allerede et kendt ansigt på skolen, da han var konstitueret leder og før det pædagogisk leder samme sted.

Morten har fortid som skolelærer på Jelling og Rask Mølle skole og efter en afstikker til en anden del uddannelsesverdenen trak det igen i ham, og han ville mærke livet og energien i folkeskolen.

Morten ved at han er landet et godt sted og at skolen allerede tiltrækker flere nye elever og forsætter:

-Jeg er rigtig glad og taknemmelig over at være på Østbirk skole som er et fantastisk sted med dejlige børn, dygtigt personale og stor opbakning i vores forældrekreds.

Morten vil arbejde på at gøre Østbirk skole endnu bedre:

-Det er vigtigt for mig, at vi gør en positiv forskel for alle eleverne på Østbirk skole. Vi vil have robuste, livsduelige og dygtige elever der trives, og vi skal gøre os umage hver eneste dag, så vi kan skabe de bedst mulige rammer for alle børn på denne skole. Det kræver at vi har tillid til, at alle kan lykkes, og at vi samarbejder konstruktivt om alle de opgaver der ligger forude. Jeg tror på læringsmiljøer der er trygge, som skaber mulighed for læring, og hvor elever kan udvikle og danne sig, på tydelig klasseledelse, gode relationer, varieret undervisning og bevægelsesaktiviteter. Jeg har en fuldstændig klippefast tro på potentialet i mennesker og på at vi alle kan lykkes. En tro som jeg vil arbejde ud fra hver eneste dag.

Morten er 47 år og bor til dagligt i Jelling og er gift med Kristine, der arbejder som familiebehandler i Vejle Kommune. De har tre børn: Kalle på 9, Luna på 13 og Freja på 15. I sin fritid træner han U15 piger i Jelling i fodbold, han elsker at fiske og rejse, ser næsten alt sport, især fodbold, og han hører meget musik.

Alle er velkommen på Østbirk skole og hans dør på kontoret er altid åben:
-Kom endelig forbi og hils på, eller kom forbi, hvis der er noget du er nysgerrig på eller gerne vil spørge om. Jeg glæder mig rigtig meget til samarbejdet!

Kildall

Følg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook

Lignende artikler

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Østbirk Kirke
29. maj 2024