Der var trængsel og god stemning i BrædstrupLørdag kulminerede den store markedsdag i Brædstrup på p-pladsen foran JD-Byg og Karmen, og allerede før man åbnede stimlede folk til fra nær og fjern.

Af Jørn Kildall

Der var sort af mennesker på pladsen ved Vestervangen og den levende musik fra Bakkelandets Friskole var med til at sætte tonen og den gode stemning an.

Der blev snakket og kigget på de spændende varer som man kunne købe ved de mange boder. Det var som en kæmpe familiefest med højt humør, og selvom skyerne i horisonten så mørke ud – metrologerne havde truet med skybrud – så lod de fleste som ingenting.

Lige om hjørnet ved Ritas Grill var der gang i pølseristeriet og der blev langet fadøl og pølser over disken, og der blev hygget ved bordene.

Hvis du ikke nåede at komme til marked i Brædstrup, har du muligheden for endnu mere musik og fest, når Midtbyen bliver indviet og der er Musik i Gaden lørdag 21. august. Her begynder festlighederne kl. 9 med rundstykker og kaffe og så er der ellers musik og underholdning i Brædstrup hele dagen.

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021