DR

Lokalnyt

Nye medier går tilbage anført af Facebook i frit fald

31. januar 2024
DANMARK - ’Medieudviklingen 2023’ fra DR Analyse er netop udkommet med en lang række indsigter fra året, der er gået. Udover tilbagegang blandt nye medier peger medieanalytikerne blandt andet på, at live-sening af tv lever i bedste velgående, og at det ser ud til at væksten i podcast-lytningen er aftagende.
Lokalnyt

Nyhedsapp tager udgangspunkt i børnenes behov

14. april 2021
’Ultra Nyt+’ hedder en ny app fra DR, der lanceres i dag til de 9-14-årige. Den skal - ved at bruge interaktive greb, børnene kender fra sociale medier, gøre nyheder relevante for dem. Udgangspunktet for appen er, hvad børnene selv siger en app skal kunne, hvis den skal give mening for dem.
Lokalnyt

’Kender Du Typen?’ får ny vært

8. februar 2021
Et af de mest populære programmer på DR1, ’Kender du Typen?’, får ny vært. Det bliver Anna Lin, der tidligere har været fast vært på nyhedsprogrammet til børn, 'Ultra Nyt', som nu sammen med de to livsstilseksperter Anne Glad og Flemming Møldrup skal gå på opdagelse i kendte menneskers hjem.
Lokalnyt

Vi bruger stadig syv timer på medier hver dag

21. januar 2021
Knap halvdelen af vores mediebrug bliver brugt på at se traditionelt tv eller streame, og podcastforbruget og brugen af sociale medier er på vej i vejret, fremgår det af rapporten ’Medieudviklingen 2020’.
Lokalnyt

Her er de medvirkende i ’Borgen’

12. januar 2021
I 2022 vender ’Borgen’ tilbage til DR. Nu løftes sløret for, hvem der medvirker ud over de allerede annoncerede hovedrolleindehavere i form af Sidse Babett Knudsen som Birgitte Nyborg og Birgitte Hjort Sørensen som Katrine Fønsmark.
Lokalnyt

DR åbner kanal dedikeret til hjemmeskoling

11. januar 2021
Med en midlertidig ekstra kanal ’Ramasjang hjemmeskole’ på DRTV fra klokken 8.00 til 14.00 alle hverdage, udvidet indhold i ’Ultra Nyt’ og en lang række digitale undervisningstilbud vil DR hjælpe forældre med hjemmeskoling.
Lokalnyt

Den sidste bonde: En epoke er slut

26. juli 2020
Kan du huske tv-udsendelsen om Børge Jørgensen – Den Sidste Bonde – som pløjede sine marker ved Østbirk med hestene spændt foran ploven? Husmandsstedet er er nu revet ned for at give plads til en nyere bolig.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Vi er ikke som de andre
27. mar 2024