’Kender Du Typen?’ får ny værtAnna Lin bliver ny vært på ’Kender Du Typen? i selskab med Anne Glad og Flemming Møldrup. (Foto: Bjarne Bergius Hermansen)

Et af de mest populære programmer på DR1, ’Kender du Typen?’, får ny vært. Det bliver Anna Lin, der tidligere har været fast vært på nyhedsprogrammet til børn, 'Ultra Nyt', som nu sammen med de to livsstilseksperter Anne Glad og Flemming Møldrup skal gå på opdagelse i kendte menneskers hjem.

Af Andreas Relster

Anna Lin er nok mest kendt hos de mindste som en kompetent vært på 'Ultra Nyt', der i øjenhøjde guider børnene gennem både store og små nyheder, ligesom mange børn sikkert glæder sig til at se hende som vært ved årets MGP den 27. februar. Nu får den mere voksne del at befolkningen så også glæde af hendes selskab i det klassiske DR1-program ’Kender Du Typen?’, hvor man går i gang med optagelserne til den nye sæson i løbet af de næste uger.

Anna Lin startede sin karriere på DR’s talenthold, der også tidligere har udklækket en række af DR's mest markante personligheder, som Andrea Elisabeth Rudolph, Mikael Bertelsen, Simon Jul, Iben Maria Zeuten, Frederik Cilius og Julie Rudbæk.

Og ligesom Sofie Linde gjorde det før hende, tager Anna Lin nu skridtet fra at være børnevært i DR til også at skulle lave mere bredt tv til hele familien, når hun afløser Mads Steffensen, der valgte at stoppe som vært i DR ved årsskiftet. Et skridt, hun glæder sig meget til at tage.

- Det er så vildt at få lov til blive vært på et af mine egne yndlingsprogrammer, der har fulgt mig gennem hele livet. Det er nogle store sko, jeg skal udfylde, så det bliver med stor ydmyghed, at jeg skal invitere seerne med ind i kendte danskeres hjem. Og jeg glæder mig så meget til at grine med Anne og Flemming og komme til selv at lære en masse om danskernes livsstil, siger Anna Lin.

Er det rigtigt?!

Nyheden om den nye vært bliver heldigvis godt modtaget hos de to livsstilseksperter Anne Glad og Flemming Møldrup, der glæder sig til at nu skulle indgå i en ny dynamik.

- Anna Lin er et dejligt frisk pust, som jeg tror vil komme med en masse god energi til programmet. Og så er hun virkelig nysgerrig på livsstil og tendenser, siger Anne Glad.

Den anden halvdel af ekspert-makkerparret, Flemming Møldrup, supplerer:

- Er det rigtigt?! Det glæder jeg mig til.

Og også hos redaktionschef for 'Kender Du Typen?' Søren Bo Hansen er der naturligvis glæde at spore, i forhold til at Anna Lin er frisk på nye udfordringer:

- Anna Lin er et af de lysende talenter i DR, og vi er rigtig glade for, at hun har sagt ja til at påtage sig opgaven som vært på ’Kender Du Typen?’ Vi er overbeviste om, at hun kommer med en nysgerrighed og friskhed, og kan udfordre Flemming og Anne med nye og overraskende spørgsmål, siger Søren Bo Hansen.
 

Andreas Relster

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Vi er ikke som de andre
27. mar 2024