Elsket nytårsløb tilbage i Østbirk(Foto Jørn Kildall)

Efter et par år uden det traditionsrige nytårsløb som bliver afholdt af Løbeafdelingen i Østbirk Idrætsforening, kunne formand Lene Nielsen byde mere end 100 glade løbere og fodgængere velkommen ved Østbirk hallen på årets sidste dag.

Tekst og fotos Jørn Kildall

Efter en ufrivillig pause på 2 år var der atter løb og bobler arrangeret af løbeafdelingen i Østbirk Idrætsforening. Et kvarter før opstarten klokken 10, var der kun en enkelt ensom løber at finde foran Østbirk Hallen og han ledte lettere fortvivlet efter sin løbekammerater for der stod jo klokken 10 i indbydelsen?

(Foto Jørn Kildall)

Inden klokken var slået 10 var mere end 100 mennesker mødt op på terrassen foran Østbirk hallens cafeteria og formand Lene Nielsen måtte stille sig op på et bord og fortælle den store forsamling om de tre ruter som man havde lagt ud til dagens tur.

Der var to løberuter på 5 og 8 kilometers længde, samt en gårute på 4 kilometer. Planen var at alle skulle nå at være tilbage ved Østbirk Hallen senest klokken 11 så man i fællesskab kunne ønske hinanden godt nytår med boblende kølig champagne og med saftevand til børnene.

(Foto Jørn Kildall)

Fordi fremmødet og interessen var stor, var der ikke plads til alle inde i cafeteriet og derfor måtte en flok sidde ved bordene udenfor, men det gjorde dem ikke noget for alle havde fået varmen efter en lille times motion og de nød det milde nytårsvejr.

Efter at have tømt glassene og ønsket hinanden godt nytår spredtes løberne hver til sit og med god samvittighed kunne de sætte sig til nytårsmiddagen senere på dagen, velvidende at der var brændt kalorier af og at der var plads til nogle nye.


Se flere fotos her ...

(Foto Jørn Kildall)

Lignende artikler

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023