En festlig dag fyldt med musik, smil og samvær(Foto: Jørn Kildall)

Den årlige Ældrefest blev afholdt i INSERO Atrium, Horsens, med masser af festglæde, underholdning og et fuldt hus.

Tekst og fotos Jørn Kildall

Tilbage til de gode gamle dage

Den 20. maj blev INSERO Atrium i Horsens fyldt med festglade mennesker, der var klar til at fejre Lions Bygholms årlige Ældrefest. Med et udsolgt arrangement, der minder om "de gode gamle dage", bød programmet på en række musikalske indslag, herunder en særlig optræden af Johnny Hansen fra Kandis.

Vi fik mulighed for at tale med Ole Eeg Petersen, en del af Lions Bygholm, som delte detaljer om planlægningen og forberedelserne op til Ældrefesten. Fra booking af lokale og musik til køb af lagkager og boller, delte Ole, at planlægningen begynder lige efter sommerferien og bliver mere detaljeret op til arrangementet.
 

Ole Eeg Petersen (Foto: Jørn Kildall)

Mange solgte billetter og de frivillige

"Vi starter billetsalget her ved juletid, hvor alle aktivitets- og plejecentre bliver spurgt, om de kunne ønske sig billetter. Så bliver de lagt ud til salg hos centrene, som selv køber dem ind. Vi får en tilbagemelding på, hvor mange der er solgt. I år har vi fået udsolgt, så det minder om de gode gamle dage, hvor der også altid var propfyldt. Vi har solgt omkring 570 billetter. Og der er 572 pladser inde i salen," forklarede Ole.

Omkring 35-40 frivillige hjalp med at gøre arrangementet til en succes, lige fra at servere morgenmad til at assistere gæsterne.
 

Der var gang i baren. (Foto: Jørn Kildall)

Præsidentens refleksioner

Lars Hansen, præsident i Lions Bygholm, gav en hjertelig refleksion over hans tid som præsident og de udfordringer, som klubben har stået over for under Corona-pandemien. Han udtrykte glæde over, at Ældrefesten er tilbage og fuld af liv, samt hans forventning til at overrække Lions Bygholms Humørpris.

Lars gav også et indblik i Lions' arbejde, både lokalt og globalt. "En krone til Lions, det er også en krone til hjælp, i modsætning til nogle andre organisationer," sagde han, idet han understregede organisationens engagement i at give al indsamlede penge til værdigt trængende.
 

Lars Hansen er president for Lions Bygholm, altså foreningens formand. (Foto: Jørn Kildall)

En dag fuld af fest og glæde

Arrangementet bød på en dag fuld af musik, herunder optræden af Johnny Hansen og lokale kunstnere, bankospil, og selvfølgelig kaffe, te, boller og lagkage. Med et fuldt hus og et program fyldt med underholdning, var Ældrefesten i INSERO Atrium et vidnesbyrd om det stærke fællesskab og den festglæde, der findes i Horsens.
 

(Foto: Jørn Kildall)

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023