Endelig valg og nervetrækningerMichael Nedersøe, folketingskandidat for Dansk Folkeparti i Horsens - Østjyllands storkreds

Så blev der endelig udskrevet valg og jeg har sjældent glædet mig så meget. Vi har gennem de sidste tre år haft en regering og især en statsminister, der har været enerådig og arrogant over for danskerne.

Af Michael Nedersøe, folketingskandidat for Dansk Folkeparti i Horsens - Østjyllands storkreds
Søndermarksvej 12D, Sejet, 8700 Horsens

Først kom coronaen og her skal man selvfølgelig give en regering nogle beføjelser til at kunne handle hurtigt. 

Problemet var bare, at man fra regeringens side fortsatte derudaf i fuld fart uden rigtig at involvere andre partier; bl.a. da man nedslagtede et helt minkerhverv.

Denne beslutning skal selvfølgelig undersøges helt til bunds, når vi forhåbentligt står tilbage med en borgerlig regering efter valget.

Bagefter fulgte krigen i Ukraine og her har vi set fødevarepriser, energipriser, osv. på himmelflugt. Men regeringen har endnu engang ageret som en elefant i en glasbutik og rundhåndet uddelt varmechecks på må og få; inklusiv til dem der ikke trænger. 

Men varmechecken forslår som en skrædder i helvede med de prisstigninger. Men hvad gjorde Mette og co? 

Man lavede en hjælpepakke, der først skal træde i kraft til januar. 

Ja, jeg sagde januar og det bliver endnu mere skørt, for man vælger at udelade de mennesker, der har gas og pillefyr. Altså dem, der har haft de største prisstigninger… Men så er det da godt, at regeringen og partierne i hjælpeaftalen tilbyderat sætte borgerne i gæld med en afdragsordning endda med renter.

Jeg må indrømme, at regeringens ageren de sidste tre år giver nervetrækninger i mit højre øje og jeg håber, der kan komme ro på med en ny borgerlig regering, der kan få styr på økonomien og udlændingepolitikken.
 

Michael Nedersøe

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

22/09-22 Varebil udbrændt på Stigsholmvej lidt udenfor Brædstrup
22. sep 2022