Et brag af et juleshowDer er hentet internationale musikalske kræfter ind når Horsens Musical Teater inviterer til et juleshow med stort Gospelkor, Sofie Lassen-Kahlke samt teatrets performancehold. 

Torsdag den 16. december kl.20.00 kan du opleve et stjernespækket juleshow på Horsens Ny Teater. Showet Light of Christmas bliver nemlig gæstet at ingen mindre en selveste skuespiller Sofie Lassen-Kahlke, den efterspurgte talentfulde sanger og musiker JNR Robinson og den anerkendte pianist Emmanuel Waldron. 

Stjernerne tæller også Horsens Musical Teaters Performancehold, der består af 15 unge mennesker med store talenter indenfor sang, skuespil og dans. Performanceholdet vil denne aften ikke snyde publikum for julestemning, rørende juletoner og sjove dansetrin.

Det er gaven der bliver ved med at give, for du kan også opleve det 40 mands store Light of Christmas Gospelchoir der vil bidrage til den helt rigtige jule-gospelstemning. 

Aftenens show byder på et genhør med en perlerække af kendte danske og engelske julesange, så gå ikke glip af denne smukke fortryllende aften.
 

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023