Superflot musical havde premiere i HorsensLæg godt mærke til navnet Horsens Musical Teater i fremtiden. Byen har fået eget muscialensemble som er på højde med de bedste. Foreningen er relativ ny og kunne fredag aften invitere til deres første store musical med premiere på Horsens Ny Teater.

Af Jørn Kildall

Idéen til Horsens Musical Teater havde spiret et stykke tid hos Louise Robinson som er instruktør og Maria Norby som er stemmetræner, og i 2019 så foreningen dagens lys. Foreningen har et grundensemble og man inviterer til prøve for at finde nye talenter hvert år. Der er mange andre teaterorienterede aktiviteter som interesserede kan deltage i.

Efter at havde arbejdet med prøverne til Disneys High School Musical 2 i mere end 12 måneder, kunne de 20 optrædende skuespillere, sangere og dansere endelig vise publikum en superflot forestilling i professionelle rammer.

Alle medvirkende på og bag scenen er amatører – men med et usædvanligt højt niveau. Premieren lagde ud med højt energiniveau og masser af intensitet fra første scene og sådan fortsatte det indtil sidste buk fra scenen. De medvirkende var underlagt de samme Corona-restriktioner som teatret, hvilket betød at man spillede forestilling uden pause – en flot fysisk præstation.

Disneys musical er i den lette og farvestrålende ende, og har mange komiske indslag, hvilket de medvirkende også mestrede med perfekt timing. Forestillingens dansere gjorde et flot indtryk og var med til at løfte de mange dansenumre op på et næsten professionelt niveau.

Det lille liveorkester som var presset sammen på meget lidt plads, spillede og understøttede forestillingen på flotteste vis og de sangmæssige præstationer fra solister og ensemblet lød utroligt flot.

Hvis den kreative ledelse og foreningen formår at holde det ekstremt høje niveau i kommende forestillinger, som skal det ikke undre at Horsens snart begynder at udklække nye musicalstjerner til de professionelle scener i Danmark og udenlands.

Lignende artikler

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

22/09-22 Varebil udbrændt på Stigsholmvej lidt udenfor Brædstrup
22. sep 2022