Fra Horsens til Harvard: "Legally Blonde" spiller på Horsens Ny Teater(Privatfoto)

Horsens Musical Teater bringer lyserød Broadway-glamour til Horsens Ny Teater, når de slår tonen an for sommeren med deres opsætning af ”Legally Blonde”. 

Af Maria Hjuler Suhr

Denne energiske musical, instrueret af Louise Robinson, fortæller den inspirerende fortælling om Elle Woods – en ung kvinde, der nægter at lade sig definere af hendes udseende.

Efter at Elle bliver droppet af sin kæreste, Warner, da han leder efter en mere "seriøs" partner, beslutter hun sig for at følge ham til Harvard Law School for at vinde hans kærlighed tilbage. Undervejs støder hun på en række af farverige karakterer, herunder den excentriske frisør Paulette og den charmerende Emmett, der sammen hjælper Elle med at opdage, at hun har meget mere at byde på end sin stilfulde lyserøde garderobe og sit blonde hår. 
 

(Privatfoto)

Et tidløst budskab

”Legally Blonde” handler om mere end bare glimmer og glamour. Det er en musical, der handler om at finde sin egen stemme i en verden fyldt med fordomme. Musicalens tidløse budskab om selvaccept resonerer stærkt i vores moderne tidsalder, hvor diversitet og mangfoldighed runger i samfundets ekkokammer. 

Forestillingen opfordrer os til at være tro mod os selv og stå ved, hvem vi er, uanset hvilke udfordringer eller fordomme vi måtte møde. Udover at være en humoristisk og sprudlende fortælling, er forestillingen en påmindelse om at finde styrke i sin egen stemme.
 

(Privatfoto)

Talenter med national rækkevidde

Det kræver et talentfuldt hold at bringe denne forestilling til live. Selvom Horsens Musical Teater er en lille forening, formår de at trække talenter fra næsten hele Danmark – fra Aalborg til Odense, og alt derimellem. 

Hovedrollen Elle Woods spilles af Freja Nørgaard Jensen, der har rødder i Randers. Freja er blandt andet tidligere elev ved Den Jyske Operas talentudvikling og har allerede markeret sig på de skrå brædder i Horsens. Dette er nemlig ikke første gang, at hun spiller hovedrollen på Horsens Ny Teater; for to år siden stod hun med rollen som Sandy i "Grease". 
 

(Privatfoto)

På scenen får Freja følgeskab af Frederik Andersen i rollen som Emmett Forrest, en rolle han udfylder med sarkasme, humor og charme. Frederik Andersen også været en del af Den Jyske Operas talentudvikling og har desuden en uddannelse inden for filmvidenskab og teater fra Muhlenberg College i Pennsylvania.

Glæd jer til at opleve en festlig forestilling med masere af humor, henrivende hunde, rystende riverdance og en gennemgribende lyserød æstetik. ”Legally Blonde” spiller fra d. 15. til 19. juni på Horses Ny Teater, og billetter kan købes nu på www.hnt.dk.
 

Maria Hjuler Suhr

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Østbirk Kirke
29. maj 2024