Falken fløj højt i YdingTorsdag aften var var Yding kirke fyldt med det tilladte antal personer som var kommet for at opleve Falkemanden, som er kendt fra tv-programmet Alene i Vildmarken. 

Der var en forventningens glæde i kirkerummet og på slaget 19 gik det flotte foredrag i gang krydret med fotos og videoer.

Først bød menighedsrådsformand Jan Hougaard alle velkommen og roste det flotte initiativ som man kunne gennemføre i vanskelige tider. Han var glad for at se den fyldte kirke og huskede alle på at vi skulle holde afstand og passe på hinanden.

Falkemanden, Flemming Sanggaard, lovede at de tilstedeværende ville få ting at se som ikke var med i tv-programmet. Grunden til at Falkemanden kom med i tv-programmet skyldes at hans søn havde vist ham et klip fra en tidligere udsendelse, da Flemming Sanggaard ikke ser tv overhovedet.

Sønnen udfordrede sin far og sagde at han ikke turde at melde sig til programmet. Men det turde Flemming godt og ville teste sig selv både fysisk og mentalt.

Det om tiltalte Flemming Sanggaard var den helt enkelte regel: den som bliver længst, har vundet!

I en forrygende time underholdt Falkemanden veloplagt den fyldte kirke med historier, billeder og film og alle så ud til at have nydt en skøn aften. Inden afslutning var der sodavand eller vin til publikum, og der var mulighed for at stille spørgsmål til Flemming Sanggaard.

Kildall

Følg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Keramiker Stine Orle i Stensballe
19. apr 2021