Fed rock til alle på SeminarietKan du fortsætte sangen? Hvis du går og tænker på at spørge mig…. Her er hvalen Hvalborg… Se solen stiger op over bilkirkegården… Fredag aften var der fuldt hus på Seminariet i Gedved hvor Shubi.dk spillede op til festlig fællessang og publikum kunne alle teksterne.

Af Jørn Kildall

Der var en trippen og utålmodig stemning i den gamle sal på Seminariet, for alle have ventet på at være sammen om musikken, på at være i det gode selskab med hinanden. De forventninger blev indfriet til fulde denne skønne sommeraften på Seminariet.

Efter Søren Jochumsens velkomst og Corona-oplysninger kunne Shubi.dk gå på scenen – de er seks mand med masser af instrumenter så der var lidt trangt på den gamle scene. De lagde fra land med et brag og i løbet af ganske få strofer havde de med deres charme og professionalisme publikum i deres hule hånd.

Fra scenen lød der en sjov klage; vi ved I er derude i salen, men vi kan ikke se jer pga. det skarpe scenelys. Takket været moderne tider som trådløse forbindelser, kunne både forsanger Tommy Juncher og bassisten Jacob Juhler bevæge sig ud blandt publikum og se dem, og mærke den gode varme stemning i salen.

Der var udsolgt til koncerten og man kunne sagtens have fyldt salen helt op, men pga. gældende restriktioner måtte der kun lukkes 70 publikummer ind.

Musikforeningen i Gedved holder en lille sommerferiepause og er tilbage onsdag 11. august hvor Sebastian er på programmet og her må man forhåbentlig fylde salen op til sidste siddeplads.

Lignende artikler

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021