Fernisering og fest: Kreativitet sprudler på Vestbirk Friskole!Jenny Bilberg. (Foto: Jørn Kildall)

En uge fyldt med farver, fantasi og fordybelse - børnene på Vestbirk Friskole udfolder deres kunstneriske sider.

Tekst og fotos Jørn Kildall

For otte spændte børn, fra 0. – 3. klasse, startede sommerferien på bedste vis. I uge 27 var de samlet på Vestbirk Friskole til en farverig uge fyldt med kunst og kreativitet. Den inspirerende billedkunstlærer Jenny Bilberg, som er en fast del af skolens lærerstab, stod bag dette spændende engagement. Og hold da op, hvor blev det en kreativ oplevelse!

Tilbage til kreativiteten efter lang tid

Det er ikke bare hvilket som helst arrangement. Det er første gang siden corona-pandemien at Jenny Bilberg har haft mulighed for at afholde denne workshop. Og sikke et comeback! Hun kunne ikke have været mere begejstret for at se, hvordan workshoppen fik luft under vingerne og børnenes kreative energi fyldte rummet.
 

(Foto: Jørn Kildall)

Et dyk ned i havets verden

Temaet for ugen var havet, og børnene dykkede ned i dette tema med masser af entusiasme og opfindsomhed. De arbejdede med forskellige materialer, og resultatet? Fantastiske kunstværker af vandmænd, havfugle, fisk og andre maritime væsner, som alle sammen repræsenterede havets rigdom på en unik og kreativ måde.

Tiden flyver, når man har det sjovt

Selvom der var afsat tre timer om dagen til kreativt arbejde, syntes børnene, at tiden fløj afsted. "Det var alt for kort tid!" lød det fra flere af dem, som gerne ville have haft mere tid til at fordybe sig i deres projekter. Deres glæde ved hinandens selskab og det kreative arbejde lyste ud af dem.
 

(Foto: Jørn Kildall)

Fernisering: En fest for øjet og hjertet

Fredagen bød på en vidunderlig fernisering, hvor forældre, søskende og bedsteforældre kunne beundre de mange forskellige værker. Gæsterne gik rundt med et lille glas boblende, alkoholfri drik, mens de nød kunsten og roste Jenny Bilberg for hendes initiativ. Der var en atmosfære af glæde og stolthed, som gjorde denne dag helt særlig.

Denne kreative uge viser, at der ikke er noget bedre end at bruge sommerferien på at udfolde sin kreativitet, lære nye ting og have det sjovt med sine venner. Vi glæder os allerede til næste år!
 

Lignende artikler

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023