Wien kom til HorsensStig Rossen på scenen i Forum Horsens. (Foto Jens Jessen)

Der var næsten fyldt i Forum Horsens, da der var inviteret til storslået nytårskoncert med Odense Symfoniorkester, Stig Rossen og sopranen Kiki Brandt, en koncert arrangeret af Lions Horsens.

Af Jørn Kildall. Fotos Jens Jessen og Jørn Kildall

Efter at coronaen næsten har sluppet sit tag i Danmark kunne Lions Horsens endnu engang byde velkommen til en næsten fyldt Forum Horsens hvor 1400 forventningsfulde gæster havde fundet vej for at opleve fejende flot Wienermusik i mere end 2 timer.

Formand eller præsident, som det hedder hos Lions, Preben Skibby Poulsen bød gæster og de underholdende velkommen, og fortalte om Lions klubbernes humanitære arbejde primært i lokalområdet. Han blev efterfulgt af borgmester Peter Sørensen som med glæde ser alt det gode som Lions klubberne I Horsens Kommune støtter året rundt.

Preben Skibby Poulsen, Lions Horsens bød publikum velkommen. (Foto Jens Jessen)

Der var dømt Wienersstemning da Odense Symfoniorkester spillede op og de var her alle klassikerne fra Strauss, Léhar, Lumbye og hvem man ellers kunne komme i tanke om.

På scenen var stig Rossen og hans medvært Kiki Brandt som gav uddrag fra både opera, operetter og musicals. Der var masser af fis og ballade fra scenen og der blev skabt en god stemning og mere end halvvejs inde i første afdeling kom 4 dansepar fra Juliussens Danseskole ind i salen og dansede foran scenen og blandt publikum til de skønne wienermelodier i 3 fjerdedels takt.

Danserne fra Juliussens Danseskole gav publikum noget flot at se på. (Foto Jørn Kildall)

Salen var primært fyldt med det grå guld og det er i grunden en skam, da yngre generationer med garanti vil få en masse ud af at høre et symfoniorkester live, da det altid lyder bedre end i et par små hovedtelefoner.

Koncerten varede næsten 2,5 time, kun afbrudt af en kort pause hvor der kunne fyldes op i glassene og blæren kunne tømmes. Preben Skibby Poulsen fra Lions Horsens og hans med-løver var meget tilfredse med afviklingen at dagens program og glade for at man atter kunne gennemføre nytårskoncert for 14. gang.

Sopranen Kiki Brandt underholdt på scenen sammen med Stig Rossen (Foto Jens Jessen)

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023