Frivillig komsammen i Østbirk PræstegårdEt væld af frivillige mennesker er årsagen til, at der er et fantastisk skønt og livligt liv i såvel Østbirk kirke som Præstegård.

Af Lone Buhl Pedersen

Der er frivillige, der hjælper med mangt og meget. Der er Menighedsrådene. Der er strikkere/hæklere i Præstegården, der hver eneste onsdage mødes. Pengene fra de strikkede sager går til Varmestuen i Horsens og skolegang til to sponsorpiger i Indien og Julehjælp i Østbirk. Der er nogle, der har ansvar for at vaske og ordne Konfirmationstøjet, der jo fås fra Gud og hver mand og gives til Gud og hver mand. Der er folk, der laver kirkekaffe. Der er nogle, der laver kødsovs til vores familiegudstjenester og andre der laver tarteletfyld til torsdage formiddage i Præstegården. Der er frivillige Kirkeguider. Der er frivillige Kirkegårdsfremvisere. Der er indsamlere til Folkekirkens Nødhjælp. Der er frivillige der hjælper med musikken og meget mere.

I søndags var alle frivillige velkomne til efter gudstjenesten at gå med over i Præstegården til et par hyggelige timer sammen. Det blev skønne opmuntrende og glade timer sammen.

På billedet ses de frivillige, der var mødt op i søndags. Forrest i midten sidder vores nye fantastisk præst Mette Bock, der er Præst på halv tid i Østbirk/Yding sammen med sognepræst Lone Buhl, der er her på fuld tid. (Mette er også præst i Lundum/Hansted og på Psykiatrisk)
 

Lignende artikler

Lone Buhl Pedersen

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023