Frivillige i genbrugsbutik får tidlig juleferie efter et travlt årKarl Haubjerg (t.h.) og de andre frivillige i Blå Kors Genbrugscenter i Horsens kan se frem til en lang juleferie.

Der har været godt gang i salget i Blå Kors Genbrugscenter på Vejlevej i Horsens i 2022. De frivillige har haft travlt og derfor holder butikken lukket mellem jul og nytår, så de frivillige kan holde en god, lang juleferie.

Af Blå Kors Danmark

Det bliver mere og mere populært at handle genbrugstøj og ting til hjemmet. Det mærker de i Blå Kors Genbrugscenter i Horsens, hvor de har oplevet et travlt år med stigende salg og en del flere transaktioner på kasseapparaterne sammenlignet med året før. 

”Faktisk har vi haft så travlt, at vi har udvidet med endnu en kasselinje i butikken for at udgå alt for lang ventetid for vores kunder, når de skal betale for en vare” fortæller Karl Haubjerg, der er en del af den frivillige centerledelse i butikken.

De frivillige har haft travlt med at betjene de mange kunder, som har slået vejen forbi den 5.000 kvadratmeter store butik for at gå på opdagelse i de mange afdelinger med alt lige fra tøj og sko til bøger og møbler. 

"Det har været et aktivt år og alle frivillige har gjort en kæmpe indsats gennem hele året. Det var derfor også helt naturligt for os at imødekomme vores frivilliges ønske om at holde en god lang juleferie," siger Kirsten Nørlund. 

Det betyder, at Blå Kors Genbrugscenter på Vejlevej i Horsens inkl. Kræmmerhuset og Café Himmelblå på 1. sal holder lukket fra den 21. december til og med den 1. januar, hvor de igen åbner op og er klar til at tage imod kunder.

"Vi glæder os til at byde velkommen i det nye år og håber på vores kunders forståelse for, at vores frivillige er gået på en lang velfortjent juleferie", fortæller Kirsten Nørlund. 

Omsætningen fra butikken går til Blå Kors Danmarks arbejde med at hjælpe udsatte børn, unge og voksne. 

Der er omkring 150 frivillige medarbejdere tilknyttet Blå Kors Genbrugscenter i Horsens. Hvis man har lyst til at blive en del af dette fællesskab, kan man henvende sig til butikken indenfor åbningstiden.
 

Lignende artikler

Blå Kors

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Østbirk Kirke
29. maj 2024