Blå Kors

Lokalnyt

Jens Jacob Tychsen – Bag om Badehotellet

5. november 2021
Skuespiller Jens Jacob Tychsen, også kendt som Hr. Weyse, kommer til Horsens Ny Teater lørdag den 4. december kl. 15 med hans musikalske foredrag. Er du vild med Badehotellet, så er denne eftermiddag lige noget for dig.
Lokalnyt

Overskudsmad fra Lidl hjælper udsatte familier i Horsens i påsken

26. marts 2021
Påskehelligdagene er en helt særlig tid for nødhjælpsorganisationen Blå Kors. De oplever i stigende grad flere trængte familier, som har brug for en ekstra håndsrækning i højtiderne. Derfor deler Familienetværket Horsens overskudsmad doneret fra to af Lidls butikker ud i påsken.
Lokalnyt

Stine fra Skanderborg: Sy dit eget tøj

11. marts 2021
Kjoler og flotte sæt syet af brugt sengetøj er blevet til en forretning for 34-årige Stine Højland fra Skanderborg. Hendes virksomhed ATTER har nu indgået et samarbejde med Blå Kors om at udstille sit tøj og sælge sykit i en række af organisationens genbrugsbutikker for at inspirere andre til at tænke bæredygtigt.
Lokalnyt

Claus sorterer tøj og gør en forskel

29. juni 2020
Den sociale hjælpeorganisation Blå Kors driver i samarbejde med Horsens Kommune en sorteringscentral med tøj, hvor psykisk sårbare førtidspensionister kan få meningsfuld beskæftigelse. Et projekt med stor succes og som skaber livsglæde for blandt andet 31-årige Claus Barrit.
Lokalnyt

Pres på alkoholrådgivning i julen

19. december 2019
Der er ekstra pres på Blå Kors' anonyme telefonrådgivning, Den Blå Linje, i juletiden. For mange mennesker, der har eller har haft et alkoholmisbrug og deres pårørende, er julen ekstra svær at komme igennem.
Lokalnyt

Blå Kors og Lidl uddeler over 1.500 gavekort i julehjælp

19. december 2018
Den sociale hjælpeorganisation Blå Kors Danmark og dagligvarekæden Lidl udvider partnerskabet og samarbejder nu også om uddeling af julehjælp til udsatte familier i Danmark. Der er allerede uddelt over 1.500 gavekort, hvilket er ny rekord.

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021