Blå Kors

Lokalnyt

Lækker genbrugs-cafe åbner hos Blå Kors

7. marts 2023
Genbrug er sagen! Der er ikke mange som længere er i tvivl om, at genbrug er populært og at vi alle må spare på de ressourcer som kloden tilbyder os. Fredag var der åbningsreception på en ny socialøkonomisk cafe i Horsens og her er genbrug og upcycling de bærende søjler.
Lokalnyt

Jens Jacob Tychsen – Bag om Badehotellet

5. november 2021
Skuespiller Jens Jacob Tychsen, også kendt som Hr. Weyse, kommer til Horsens Ny Teater lørdag den 4. december kl. 15 med hans musikalske foredrag. Er du vild med Badehotellet, så er denne eftermiddag lige noget for dig.
Lokalnyt

Overskudsmad fra Lidl hjælper udsatte familier i Horsens i påsken

26. marts 2021
Påskehelligdagene er en helt særlig tid for nødhjælpsorganisationen Blå Kors. De oplever i stigende grad flere trængte familier, som har brug for en ekstra håndsrækning i højtiderne. Derfor deler Familienetværket Horsens overskudsmad doneret fra to af Lidls butikker ud i påsken.
Lokalnyt

Stine fra Skanderborg: Sy dit eget tøj

11. marts 2021
Kjoler og flotte sæt syet af brugt sengetøj er blevet til en forretning for 34-årige Stine Højland fra Skanderborg. Hendes virksomhed ATTER har nu indgået et samarbejde med Blå Kors om at udstille sit tøj og sælge sykit i en række af organisationens genbrugsbutikker for at inspirere andre til at tænke bæredygtigt.
Lokalnyt

Claus sorterer tøj og gør en forskel

29. juni 2020
Den sociale hjælpeorganisation Blå Kors driver i samarbejde med Horsens Kommune en sorteringscentral med tøj, hvor psykisk sårbare førtidspensionister kan få meningsfuld beskæftigelse. Et projekt med stor succes og som skaber livsglæde for blandt andet 31-årige Claus Barrit.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Østbirk Kirke
29. maj 2024