Frivillige søges til nyt spisefællesskab på Birkebo(Arkivfoto)

Vil du gerne gøre en forskel i dit lokalområde og samtidig nyde hyggelige stunder med andre spisevenner? Birkebo søger frivillige hjælpere til et nyt spisefællesskab.

Af Jørn Kildall

Spisefællesskabet finder sted i caféen på Birkebo i Østbirk, hvor deltagerne mødes hver tirsdag kl. 12-13.30 for at nyde et godt måltid mad i et trygt og godt fællesskab. Der forventes at være omkring 20 deltagere til spisning hver gang.

Som frivillig vært eller værtinde får du mulighed for at stå sammen med to andre frivillige om borddækning, tage imod gæsterne, byde dem velkommen, sætte maden på bordet og rydde af igen efterfølgende. Du vil også få mulighed for at hygge og snakke med gæsterne, og som en ekstra bonus spiser du gratis med.

Tilmeld dig hvis du er interesseret

Er du interesseret i at bidrage til dette hyggelige fællesskab og gøre en stor forskel for gæsterne ved at komme ca. én gang om måneden kl. 11.15-14? Så tøv ikke med at kontakte Liz Langfeldt, som er ansvarlig for projektet, på telefon 21278836 eller e-mail liz@horsens.dk.

Liz ser frem til at høre fra potentielle frivillige og glæder sig til at starte spisefællesskabet op sammen med jer. Dette er en fantastisk mulighed for at møde nye mennesker, udvide dit netværk og bidrage til et godt formål i Østbirk og omegn.

Opstart: 6. juni
Kontakt: Liz Langfeldt
Telefon: 21278836 
e-mail: liz@horsens.dk

 

Lignende artikler

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Kemikalieudslip i Nim
06. maj 2024