Gå-banko er et hit i HovedgårdNår man ikke man være inde og lave de sædvanlige aktiviteter må man søge udendørs. Aktivitetscentret på Skovly i Hovedgård inviterede onsdag til banko i det fri. Man købte bankoplader på Skovly og næsten 20 glade spillere var klar til at lede efter numre i Hovedgård.

Gå-banko i Hovedgård havde tiltrukket mange interesserede, hvor der kun var enkelt mand blandt de fremmødte. Mange var garvede bankospillere og havde flere plader med ud på gåturen i Hovedgård, som gik ad Horsensvej til Ørridslevvej, forbi børnehaven til Fruenshave og tilbage til Skovly. Turen var på lidt over to kilometer og tempoet tilpas lavt til at alle kunne følge med.

Undervejs på turen skulle man være ekstra opmærksom på de ophængte numre i buske og træer. Indimellem gik snakken så lystigt, at flere af deltagerne var lige ved at misse numrene på ruten – men også kun lige ved.

Klædt på situationen

Flere af deltagerne virkede næsten professionelle og en havde taget skriveunderlag og bankoplade-markeringspen med ud på turen. En god regnfrakke indgik også i standardudrustningen, men heldigvis blev bygerne borte den lille time gåturen varede og solen kiggede frem gennem skyerne flere gange og hilste på de glade banko-gængere.

Undervejs på turen blev spændingen langsomt bygget op og luften var elektrisk når to eller flere af deltagerne kun manglede et nummer for at have banko.

Tilbage på Skovly blev bankopladerne kontrolleret og de mange fine præmiepakker blev udleveret til de heldige vindere.

Skal vi gøre det igen?

Efter endt gåtur og overrækkelse af præmier, var det tid til at nyde det milde efterårsvejr og en velfortjent kop kaffe. Da de fremmødte blev spurgt om gå-banko var noget man skulle prøve igen, lød der et samlet ja, fra alle de forsamlede.

Nu må man bare vente på at der bliver indkaldt til en ny omgang gå-banko og man er selv velkommen til at gå en frisk tur i sit nabolag.

Kildall

Følg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Hilsen til forårssolen
25. feb 2021