Gå på jagt efter Det Skjulte StempelBilletprisen er sat ned til det halve, og aktiviteterne bliver skruet på fuldt blus på Fængselsmuseet.

Familier, der har lyst til at blive udfordret på de kreative evner i efterårsferien, kan på Fængselsmuseet prøve kræfter med familieaktiviteten Det Skjulte Stempel. Her bliver man udstyret med et hæfte fyldt med opgaver, som man skal løse, mens man bevæger sig igennem museet. Opgaverne spænder bredt fra at knække hemmelige koder til at opdage madvarer hængt fra vinduestremmerne i de gamle celler, og der er også en hel række kreative hyggeopgaver, som alle aldre kan være med til. Klarer man dem alle får man adgang til inspektørens pengeskab i kælderen og det afgørende stempel på en passérseddel ud til friheden igen.

Familieaktiviteten er bygget op, så det opleves som en leg, samtidig med at opgaverne er forankret i det historiske fængselsliv og formidlingen på museet. På den måde kan Det Skjulte Stempel være en ramme om hele besøget på Fængselsmuseet.

For at alle gæster kan få stillet deres sult på "røverhistorier", har Fængselsmuseet i efterårsferien ekstra mange af de åbne rundvisninger, som man kan tilmelde sig ved ankomsten. Fra lørdag d. 16. oktober er der rundvisning hver time.

På en rundvisning kan man lære mere om fangernes arbejde gennem tiden, og hvordan de indsatte producerede produkter, som kunne findes overalt i landet. Og så er der selvfølgelig nervepirrende historier om dristige flugtforsøg over og under murene! Man skal sørge for tøj til efterårsvejret, for rundvisningerne foregår udendørs, hvor man bevæger sig rundt mellem murene og de gamle værksteder.

På Fængselsmuseet er man altid "on location" - lige der, hvor det hele er foregået. Næsten alt er den ægte vare, og resten er livagtige genskabelser. Var det noget med en køretur i en original cellevogn? Eller vil du hellere iføre dig virtual reality-udstyr og kravle på hænder og fødder gennem flugtkongens Lorentzens 15 meter lange tunnel?

Fængselsmuseet holder åbent hver dag i efterårsferien fra 10 til 16 og giver 50 % rabat på billetprisen.
 

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021