Gåfællesskabet i Stensballe er en succes fra startGåfællesskaber er et GÅVÆRT PROJEKT startet af DGI og DIF, og så er der lavet en partnerskabsaftale med Horsens Kommune under mottoet: Bevæg dig for livet GANG & LØB. Tirsdag mødtes 25 glade motionister med to de gå-værter.

I Horsens er målet inden ultimo 2023: 10.000 flere idræts- og bevægelsesaktive. DGI har blandt kontaktet aktivitetscentrene i kommunen for via aktivitetscentrene at få gang i gåfællesskaber. Liz Langfeldt, der er aktivitets leder på Aktivitetscenter Nørrevang, opfordrede derfor nogle fra lokalområdet til at melde sig som GÅVÆRTER. Annie Brødsgaard og Benthe Midtgaard meldte sig.

Vi er to personer, der begge elsker bevægelse og selv går masser af ture. Den glæde vi har ved naturen, vil vi gerne dele med andre og dermed være med til at skabe fællesskaber, alt imens vi bevæger os rundt i den fantastiske natur, der er i og rundt om Stensballe – Nørrestrand, Horsens Fjord, Stensballe Skoven.

Nu er vi i gang, og vi har fået en fantastisk start. 25 energiske, smilende og positive mennesker stod klar til start tirsdag den 17. kl. 9.00 ved parkeringspladsen ved Multihallen i Stensballe. Snakken gik livligt alt imens vi nød den smukke udsigt over Nørrestrand. Heldigvis var smilene lige så store, da vi efter en rask gåtur igen var ved startpunktet. Og næste tirsdag er der en ny tur der venter, og alle er velkomne.

Lignende artikler

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023