Galoperende generøsitet i Østbirk!Hylke Rideklub byder på dressurbrag og hjertevarme ved CoolUnite Cup, hvor passion for ridesport og støtte til syge børn går hånd i hånd.

Af Jørn Kildall

Dressurens dans

Fra ponyens piruetter til hestens højdepunkter! Weekendens stævne i Østbirk lover to dage med spænding, fra klasserne LD til LA6. Det er her, Østjyllands elite ryttere mødes, hvor præcision og elegance skinner igennem fra sadel til sandbane.

CoolUnite Cup - Mere end bare en konkurrence

Ikke alene er dette stævne et afgørende skridt mod den eftertragtede finale i Vilhelmsborg. Det er også en chance for ryttere at gøre en forskel! Med kun 30 kroner for hvert indsendt resultat går pengene direkte til CoolUnite fonden, der giver syge og sårbare børn en magisk oplevelse. Og som en lille påskønnelse? En flot pin, der symboliserer rytterens engagement i denne ædle sag.

Kom og vær en del af fællesskabet

Du behøver ikke at være en rytter for at støtte. Gæster er mere end velkomne til at opleve magien ved dressurstævnet og kan også vælge at donere til CoolUnite Cuppen. Hvert bidrag kan hjælpe med at give et barn en oplevelse ud over det sædvanlige.

Mød op på Lillegården! 

Stedet hvor hjerter galopperer, ikke kun for sporten, men også for at gøre en forskel. Hvad venter du på? Sæt kursen mod Naldalvej 2a, 8752 Østbirk, og vær med til at skrive en ny side i sportens og generøsitetens historie! 

Lørdag 9. september kl. 9 - 15 og søndag 10. september kl. 9 - 15.
 

Lignende artikler

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023