God HH Elite optakt til udekamp mod oprykkerneDet plejer at være endog meget vanskeligt at være nyoprykket hold i den bedste række i kvindehåndbold, men oprykkerne fra Ringkøbing har taget Bambusa-kvindeligaen med storm. Det er blevet til tre sejre til Ringkøbing. Den obligatoriske sejr over bundholdet Holstebro, en sejr over Skanderborg og endelig en meget overraskende sejr over København. På det seneste har det dog knebet en smule for holdet fra vestkysten, og det skal HH Elite gøre sit til at forværre, når kampen spilles fredag aften i Ringkøbing.

Af Peter Troelsen

HH Elite vandt lørdag eftermiddag en ret sikker sejr over lokalrivalerne fra Skanderborg Håndbold. Hvis man lige ser bort fra de første ti minutter i anden halvleg, var HHElite jævnt overlegne. Førsteårs senioren Maria Holm lavede seks mål og var helt suveræn når det gjaldt udnyttelse af de straffekast HHElite fik. I hele sin karriere som håndboldspiller har Maria Holm været straffeskytte for de hold hun har spillet på, og en sæson som U-19 spiller udnyttede hun mere end tres forsøg i træk uden en eneste afbrænder. Også Laura Damgaard lavede seks mål i lørdagens kamp for på den måde at fortælle landstræner Jesper Jensen, at det var en fejl, at han undlod at udtage Damgaard til december måneds slutrunde i Spanien, hvor verdensmesteren skal findes.

Der resterer to kampe inden en tidlig julepause, hvor Jan Leslie og hans tropper kan få spillet holdet endnu bedre sammen og på den måde få gang i den serbiske nyerhvervelse Marija Obradovic, der endnu ikke helt har nået de højder, hun havde, inden hun fik en lang og ufrivillig pause fra kampene hos sin nu tidligere tyske klub. Den eneste spiller HHElite må undvære på grund af slutrunden er svenske Nina Dano, der skal være med til at forsvare de svenske farver når det går løs i Spanien til december.

I den forgangne weekend måtte HHElite se bort fra Esbjergkampens helt store overraskelse i form af Freja Hauge. Hun er kun U-19 spiller og må ikke deltage i to på hinanden følgende kampe uden at hun bliver spærret for sit ungdomshold, hvor HH ligger i toppen af ligaen. Måske er hun med igen fredag aften i Ringkøbing.

Årets sidste hjemmekamp i Forum Horsens bliver onsdag d. 17. november kl. 18.30, hvor den tidligere HH træner Heine Eriksen og hans tropper fra Århus United aflægger visit. Med en sejr i Ringkøbing er der en rimelig chance for, at man for første gang i denne sæson når over de 1000 tilskuere til en hjemmekamp i Forum Horsens.
 

Peter Troelsen

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021