Hatting Borgerforening sikrer ny sponsoraftaleUdover Hatting Borgerforening støtter energiselskabet OK omkring 2.400 klubber og foreninger i hele landet. Foto: OK.

En ny sponsoraftale med energiselskabet OK gør det muligt at støtte Hatting Borgerforening hver gang bilen tankes – helt uden at det koster ekstra.

Af OK

Hatting Borgerforening har indgået en ny sponsoraftale med energiselskabet OK, som skal gøre det lidt sjovere at være borger i Hatting by. Den nye sponsoraftale skal hjælpe med at tanke foreningskassen op, og det glæder bestyrelsesmedlem Tanja Kjærgaard Andersen.

Ifølge Tanja ønsker foreningen at skabe et godt sammenhold i lokalområdet ved blandt andet at tilbyde fællesspisninger, dame- og herrefrokoster, Nytårstaffel, juletræstænding og diverse fredagsbarer til borgerne i lokalområdet – og det er netop også dette, som sponsorkronerne skal bidrage til at finansiere.

”Vores forsamlingshus er dyrt at drive, så vi kunne godt tænke os at bruge nogle af pengene på selve driften, men også på at afholde arrangementer for borgerne i lokalområdet”, fortæller Tanja.

OK (og Brugsen) udbetaler pengene

Det er OK’s kunder, der har sparet pengene op til foreningerne ved at tanke på deres OK-kort eller via OK's app. Vælger kunderne at knytte OK-kortet til sponsoraftalen, støtter de nemlig kvit og frit for hver liter brændstof, der tankes på kortet. 

Sponsoraftalen betyder, at klubber og foreninger kan få fem øre for hver liter, der tankes hos OK. Derudover kan foreningerne få fem øre ekstra for den samme liter, hvis den lokale bilist køber el hos OK og yderligere fem øre pr. liter, hvis man også har mobiltelefoni hos OK. I alt 15 øre kan altså gå foreningernes vej, hver gang der bliver tanket en enkelt liter.

Flere end 2400 små og store klubber og foreninger over hele landet har en sponsoraftale med OK.
 

Lignende artikler

OK

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Kemikalieudslip i Nim
06. maj 2024