Hege her, der og alle vegne

Hege Løken jubler efter et af sine 11 mål - foto Arendina Post de Jong

Træner Jan Leslie havde inden kampen proklameret, at der skulle være to point til samlingen, når kampen mod Randers var overstået, og han holdt ord. I sæsonens klart bedste præstation udspillede HH Elite tirsdagens modstander fuldstændigt og kunne gå tilfredse i bad med en 34 – 22 sejr i bagagen.

Af Peter Troelsen. Foto Arendina Post de Jong og Jens Jessen

”Vi fik endeligt vist, hvad der gemmer sig i den trup, vi har i HH Elite. Vi kom ud over rampen og gav tilskuerne en god kamp. Tidligere kampe har desværre vist alt for lidt af det potentiale, vi har i truppen, men i dag viste vi, at vi kan langt mere, end vi hidtil har vist”; forklarer Jan Leslie til de sponsorer, der blev hængende til efterkampsarrangementet.

Den helt store HH Elitespiller var Hege Løken. Den lynhurtige højrefløj blev ret hurtigt en pind til Randersholdets ligkiste. I de første 14 minutter af kampen lavede nordmanden syv mål og det blev også til et par afbrændere i samme tidsrum. I alt blev det til 11 scoringer fra Hege Løken. Hun blev helt fortjent også kåret som kampens bedste spiller.

”Det gik fint i dag. Jeg fik en del bolde at arbejde med, og min opgave var faktisk bare at smide dem i mål. Der var en fortrinlig stemning i hallen og en fin opbakning. Så er det en fornøjelse at spille, og opbakningen gør os også bedre på banen. I dag fik vi vist, hvad vi kan som hold”, fastslår Hege Løken, der i dag fik vist, hvorfor hun blev hentet til HH Elite på en toårig kontrakt.

Nino Dano på rette vej igen med 4 scoringer - foto Jens Jessen

Fra første fløjt var HH Elites forsvar som forandret fra de tidligere kampe. Midterblokken med Stine Bodholt og Tamara Haggerty afviste alt, der kom indenfor tremeterlinjen og det var tydeligt at Annette Jensens comeback i HH-trøjen efter en årrække i andre klubber, var med til at styrke forsvaret. Det gav en mængde kontraangreb som de to lynhurtige fløje udnyttede til fulde.

”Det var dejligt at få Annette Jensen i gang. Hun var stærk i begge ender, og det gav en ekstra mulighed for at skifte ud. Vi fører med 11 mål, da der mangler fem et halvt minut i første halvleg, men så får vi en udvisning, og jeg begynder at spille socialt. Det blev kostbart. Randers fik gang i målscoringen og ved pausen var føringen pludseligt ned på 19 – 12. Den tager jeg på min kappe”, siger Jan Leslie, der var godt tilfreds med holdets reaktion efter pausen.

Her fulgtes holdene ad til 27 – 20 efter et kvarters spil. Der tog Leslie en timeout, og det vendte kampens gang. Desværre løb HH Elites superfighter Maria Mose Vestergaard ind i en skade på det tidspunkt, og i manglen af afløsere på den plads blev Stine Bodholt og i en kort periode Frederikke Guldmark sat til at spille på den uvante venstre fløj.

”Der blev lukket af i vores forsvar, og så leverede Mathilde Bisgaard, der fik de sidste ti minutter i målet, igen en glimrende præstation. Ovenover alting skinnede Hege Løken i dag, og hun fik vist det, jeg godt vidste, hun havde i sig. Angående Mose, så tror jeg ikke det er noget, der vil forhindre hende i at spille mere end et par dage, så hun er klar til næste kamp”, forklarer Jan Leslie.

Målscorere i HH Elites 34 – 22 sejr over Randers HK var: Hege Løken 11, Maria Mose Vestergaard 5, Laura Damgaard 5, Maria Dano 4, Maria Holm 3, Tamara Haggerty 2, Stine Bodholt 2, Kristin Thorleifsdottir 1, Annette Jensen 1