HH Elite i gang igen efter ufrivillig Covid-19 pauseFotograf: Anita Kristensen

Årets to første kampe blev aflyst på grund af Covid 19 i HH Elites trup. Udekampen mod Ajax København og hjemmekampen med medaljekandidaterne fra Herning/Ikast er udsat til senere, og onsdagens kamp mod Randers er derfor første gang Jan Leslie og hans troper får harpiks på fingrene i en tællende kamp i 2022.

Lige inden årsskiftet fik HH Elite tilgang af bagspilleren Kristin Thorleifsdottir fra onsdagens modstandere fra Randers. Randers har længe haft alvorligt ondt i økonomien, og for at spare penge blev svenskeren fritstillet, da der var VM-pause i december. Der slog HH Elite straks til og forstærkede truppen med en hårdtskydende venstre back til at supplere de øvrige bagspillere i truppen. 

Thorleifsdottir er svensk landsholdsspiller og en type bagspiller, som HH Elite ikke havde i truppen i forvejen og med denne tilgang står HHElite ualmindeligt godt i kampen om at slutte på en plads, der efter grundspillet giver adgang til en af de forjættede pladser i slutspillet. En stor ambition for HH Elite allerede inden sæsonen. Efter første halvdel af turneringen ligger de gulblusede netop på ottendepladsen, men mon ikke Jan Leslie har et begrundet håb om at slutte grundspillet lidt højere i tabellen end en ottendeplads.

Fotograf: Anita Kristensen

Der har været god tid til at få trænet og sammenspillet HH Elite-holdet. Seneste kamp var hjemmekampen mod den tidligere HH træner Heine Eriksens tropper fra Århus United, der blev sendt hjem med en god gang bøllebank i bagagen, og hvis Horsensholdet kan følge op på den indsats eller måske endda skrue lidt op for charmen, er de favoritter i onsdagens kamp i Randers.

Også Randers har haft Covid-19 i truppen og kampen mod HH Elite bliver også randrusianernes første kamp i 2022. Deres ambitioner en ikke helt på højde med HH Elites. I Randers kæmper man for at få styr på økonomien og stadigvæk holde klubben i landets bedste række. Om det lykkes, vil tiden vise, men HH Elite har revanche til gode efter et pinligt nederlag på hjemmebane i en af årets første kampe. Der er sket meget siden da, og favoritværdigheden kan HH Elite nok ikke snakke sig fra.

Der vil være lukket for tilskuere til kampen onsdag, men der vil være streaming fra kampen. Læs nærmere om det på HH Elites Facebookside eller i dagspressen.

Fotograf: Anita Kristensen

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021